DAJE SVOJE GOLE SLIKE I OČEKUJE OVU STVAR ZAUZVRAT: A sada je 1 POTEZOM potpalila sve muškarce (FOTO)
Korina Kopf, Foto: Prinstcreen/Instagram

zarađuje milione

DAJE SVOJE GOLE SLIKE I OČEKUJE OVU STVAR ZAUZVRAT: A sada je 1 POTEZOM potpalila sve muškarce (FOTO)

Njeni fanovi traže još više lascivnog sadržaja

Objavljeno: 11:09h

Jutjub zvezda Korina Kopf odlučila je da otvori nalog na popularnoj platformi OnlyFans, gde je za samo 48 sati zaradila čak milion dolara od svojih golišavih fotografija.

Veoma brzo je privukla pažnju na ovoj mreži, a kada je na jednoj fotografiji pokazala svoje grudi, dobila je 165 hiljada dolara.

Korina je iznos svoje zarade otkrila u vlogu svog prijatelja i jutjubera Dejvida Dobrika.

– Za 48 sati zaradila sam više od milion dolara. Onda sam se kockala kako bih to proslavila i osvojila sam još 30.000 dolara – rekla je atraktivna plavuša.

Ona nije želela da obelodani ukupnu sumu koju zarađuje svakog meseca, ali čini se da nema finansijskih problema s obzirom da je sebe nedavno počastila novim Ferarijem vrednim 400.000 dolara.

1 / 7 Foto: Prinstcreen/Instagram

Uprkos neverovatno visokoj sumi koju dobija za lascivan sadržaj, često se mogu pročitati kritike na njenom profilu da nema dovoljno bezobrzanih i provokativnih fotografija, te da na neki način obmanjuje svoje pretplatnike.

– Neće svaka slika biti najluđa koju ste ikada videli. Ako vam se ne sviđa moj sadržaj, odjavite se. Prokleti svi koji ste tako naporni i zahtevate da objavljujem određene stvari. Objavljivaću šta ja hoću i kad hoću. Ako vam se ne sviđa, onda idite – poručila je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.