ČORBA ZAPEČENA U RERNI? Ukus je POTPUNO NEMOGUĆ (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Bakina kuhinja

RECEPT

ČORBA ZAPEČENA U RERNI? Ukus je POTPUNO NEMOGUĆ (VIDEO)

Sada napravite čorbu na drugačiji način, tako što ćete je zapeći u rerni

Objavljeno:

Neobična čorba koja se peče u rerni malo gušće strukture odličan je izbor za večeru. Nije vam potrebno puno sastojka, samo bujon od povrća i jaje. Po želji možete da dodate parmezan ili neki drugi sir, kao i peršun. Kada jednom probate, pravićete stalno.

Sastojci:

1 jaje

125 ml bujona od povrća

parmezan

peršun

Priprema:

Umutite jaje, pa dodajte bujon i nastavite da mutite. Sipajte u 2 posudice smesu, pa stavite u veću tepsiju. Pospite parmezanom i biberom. Sipajte vodu u veliku tepsiju i pecite na 200°C oko 10-12 minuta. Ukrasite seckanim peršunom.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.