GLUMICA OBJAVILA SLIKU U TANGAMA I TOPLESU, EKSPLICITNIJE NE MOŽE: Tračice gotovo nestale među NJIH DVE (FOTO)
Sofija Vergara, Foto: Printscreen Instagram

AU

GLUMICA OBJAVILA SLIKU U TANGAMA I TOPLESU, EKSPLICITNIJE NE MOŽE: Tračice gotovo nestale među NJIH DVE (FOTO)

Iako su ove fotografije Sofije Vergare snimljene pre nekoliko decenija, glumica još uvek ima neverovatnu figuru

Objavljeno:

Zvezda "Moderne porodice" Sofija Vergara (49) često deli uspomene na Instagramu, a ni ova nedelja nije bila ništa drugačija. Glumica i majka jednog deteta iznenadila je obožavaoce podelivši dve sjajne slike na kojima nosi samo tangice, koje su snimljene u sklopu fotografisanja za seksi kalendar.

Zanosna 49-godišnjakinja podelila je vruće fotografije za mesec avgust. Na fotografiji iz kolovoza Sofia pozira na plaži i smeši se u kameru s prekrasnim buketom ružičastog cveća koji joj prekriva gole grudi.

Druga slika takođe prikazuje glumicu na plaži, a ovde nosi samo šešir i jedva postojeće crne tangice. "Sećanje na Miami", jednostavno je napisala uz odvažne slike.

Irina Shayk i Heidi Klum ne kriju divljenje

Njeni pratioci i obožavaoci su podivljali, a manekenka Irina Shayk komentirala je: "SOS", nakon čega je usledila hrpa vatrenih emojija.

Njena koleginica iz žirija u američkom "Supertalentu", Howie Mandel našalila se: "Imaš prekrasan osmeh", dok je Heidi Klum dodala: "WOW", nakon čega slede emojiji breskve i srca.

Tajna savršene figure Sofije Vergare

1 / 15 Foto: Printscreen Instagram/sofiavergara

Iako su ove Sofijine fotografije snimljene pre nekoliko decenija, glumica još uvek ima neverovatnu figuru. Zvezda "Moderne porodice" često je govorila o tajni svoje figure, otkrivajući da se trudi održavati zdravu prehranu tokom nedelje, ali se voli razmaziti vikendom.

U razgovoru za SELF magazin priznala je: "Jedem puno voća i povrća i često kuhamo sveže meso. Počastim se sladoledom i desertom, ali to radimo tokom vikenda. Trudim se kontrolisati tokom nedelje."

Što se tiče njene kondicije, u intervjuu za Marie Claire, Sofijin lični trener Jennifer Yates otkrila je da seksi latina ne voli trčanje, već se odlučila za šetnje na traci za trčanje pod visokim nagibom, izgrađujući mišiće na stražnjici i nogama.

Fotku u toplesu pogledajte OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.