DODAJTE OVO VOĆE U BOLONJEZE SOS I NEĆETE SE POKAJATI: Kuvari otkrili TAJNU, ne biste se NIKAD SETILI TOGA
Špagete, Foto: Profimedia

probajte

DODAJTE OVO VOĆE U BOLONJEZE SOS I NEĆETE SE POKAJATI: Kuvari otkrili TAJNU, ne biste se NIKAD SETILI TOGA

Sos će imati sličnu strukturu, ali delimično drugačiji ukus koji će vam se dopasti

Objavljeno:

Svi obožavamo tradicionalne bolonjeze, pa pogledajte kako da ih najlakše napravite.

Za standardni recept biće vam potrebno:

500 grama mlevene junetine

dve glavice luka

štapić celera

šargarepa

beli luk

bosiljak

paradajz pire

biber

malo vina

list lovora

Priprema:

Luk iseckate sitno, dodate celer i šargarepu, zatim mleveno meso. Dinstate pola sata, dodate paradajz pire ili pasirani paradajz, dve kašike vina i začine. Beli luk dodajte nakraju.

Šta smo propustili da vam kažemo?

Pre nego što dodate meso, zajedno sa šargarepom i celerom ubacite i dve kisele, izrendane jabuke. Sos će imati sličnu strukturu, ali delimično drugačiji ukus koji će vam se dopasti.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.