probajte
DODAJTE OVO VOĆE U BOLONJEZE SOS I NEĆETE SE POKAJATI: Kuvari otkrili TAJNU, ne biste se NIKAD SETILI TOGA
Sos će imati sličnu strukturu, ali delimično drugačiji ukus koji će vam se dopasti
Svi obožavamo tradicionalne bolonjeze, pa pogledajte kako da ih najlakše napravite.
Za standardni recept biće vam potrebno:
500 grama mlevene junetine
dve glavice luka
štapić celera
šargarepa
beli luk
bosiljak
paradajz pire
biber
malo vina
list lovora
Priprema:
Luk iseckate sitno, dodate celer i šargarepu, zatim mleveno meso. Dinstate pola sata, dodate paradajz pire ili pasirani paradajz, dve kašike vina i začine. Beli luk dodajte nakraju.
Šta smo propustili da vam kažemo?
Pre nego što dodate meso, zajedno sa šargarepom i celerom ubacite i dve kisele, izrendane jabuke. Sos će imati sličnu strukturu, ali delimično drugačiji ukus koji će vam se dopasti.
(Espreso/Najzena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!