KOMPLIMENTI NISU SAMO ZA ŽENE: Ove 4 rečenice ŽELI da čuje SVAKI MUŠKARAC, jedna je BAŠ IZAZOVNA
Ljubav, Foto: Profimedia

OPALAA

KOMPLIMENTI NISU SAMO ZA ŽENE: Ove 4 rečenice ŽELI da čuje SVAKI MUŠKARAC, jedna je BAŠ IZAZOVNA

Evo šta bi muškarci najviše voleli da čuju od žena koje vole

Objavljeno:

Ne vole samo žene komplimente. Muškarci takođe vole da čuju nešto lepo o sebi. Naročito vole da ih hvale voljena osoba. To čini da se čovek oseća vrednim i potrebnim. Komplimenti podižu njihovo samopouzdanje i čine da se osećaju zadovoljni sobom i svojom vezom.

Evo šta bi muškarci najviše voleli da čuju od žena koje vole.

1 / 4 Foto: Profimedia

Izgledaš lepo

Ne treba samo vaš muškarac da vama udeljuje komplimente, nekada vi dajte njemu koji kompliment. Pohvalite neku njegovu odevnu kombinaciju, novu frizuru, cipele, ili jednostavno sjaj u njegovim očima.

U pravu si

Žene su često sklone tome da teraju po svom i kada nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, da jasno kažete neke stvari, ali isto tako treba priznati i svoju grešku.

Kada je vaš partner u pravu, priznajte mu to i recite da ste pogrešili. Oba partnera u vezi treba da znaju da preuzmu odgovornost za svoje postupke, zar nije tako? Slobodno mu recite kada bude u pravu, ali i kada nije, značiće mu.

Možeš li mi pomoći?

Muškarci vole kada se osećaju muževno i korisno. Vole to kada priskoče devojci u pomoć. To im je način da je bolje upoznaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik možete iskoristiti i tako se možda bolje upoznati. Dobijete priliku da lakše započnete neku temu, dobra ideja, slažete li se?

Volim tvoj… (deo tela po želji)

Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voleli da im pohvalite, ali možete i improvizovati. Ponekad je određenost poželjna u datim situacijama. Kakav god kompliment da im udelite, njima će goditi kada im nešto tako kažete i bukvalno će pasti pred vas.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.