ŠESTICU OČEKUJU ODLIČNE PRILIKE OVE GODINE! Numerologija predviđa iznenađenja za 4 BROJA
Sreća, Foto: Profimedia

pronađite svoj broj

ŠESTICU OČEKUJU ODLIČNE PRILIKE OVE GODINE! Numerologija predviđa iznenađenja za 4 BROJA

Prvih pet meseci 2022. devetkama donosi raščišćavanje terena na emotivnom planu

Objavljeno:

Numerologija poput astrologije može da pruži odgovore na neka pitanja i predvidi određene mogućnosti na ljubavnom, poslovnom, ali i planu zdravlja.

Ova 2022. godina, koja u zbiru ima cifru šest, do koje se dolazi sabiranjem brojeva godine (2+0+2+2), posebno će biti značajna za ljude čiji su lični brojevi - četiri, pet, šest i devet.

Ako do sada niste saznali koji je vaš lični broj, izračunajte ga jednostavno, tako što ćete sabrati sve cifre iz vašeg datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 30. 1. 1990. godine saberete sve brojeve iz datuma rođenja (3+0+1+1+9+9+0 ) dobićete zbir 23, pa ove cifre svedite na jednu i dobićete broj pet, koji je zapravo vaš lični broj.

Četvorka

Ova godina će doneti nove nade i mogućnosti. Za vas će period od februara do juna biti naročito značajan. Ono što vam nije služilo u prošlosti biće zamenjeno boljim stvarima i okolnostima tokom ovih meseci. Bićete dobro plaćeni za vaš naporan rad na profesionalnom planu.

Takođe, vaše napore u odnosima će ceniti vaši voljeni. Međutim, moraćete da zadržite smirenost i fleksibilnost da biste postigli toplinu, ljubav i rast u odnosima sa drugima.

Preduzetnici će do leta imati razvoj poslovanja, kao i mogućnost da uvedu neke nove strategije koje će doneti uspeh.

Sreća
Srećafoto: Profimedia

Do kraja proleća vas čeka prevazilaženje toksičnih odnosa i možda ćete poželeti dobrodošlicu novim ljudima, koji će uneti toplinu i ljubav u vaš život. Slobodni imaju velike šanse da upoznaju svoju osobu iz snova i da joj se posvete. Duge veze imaju mogućnost da se pretvore u brak. Četvorkama će 2022. biti godina ispunjenja svakog sna.

Petica

U narednim mesecima vi ćete biti dobro plaćeni za svoje sposobnosti i rad. Očekuje vas uspeh u javnim poslovima i moći ćete da steknete odlične prijatelje i saradnike tokom prve polovine ove godine. Iako ste previše zauzeti, to će poboljšati vašu efikasnost i dobićete dovoljno vremena da ponovo otkrijete svoje potencijale i napunite energiju da izvedete nešto novo i uzbudljivo.

Vi ćete tokom ove godine doneti neke važne odluke u životu. U narednom periodu očekuje vas sklapanje mnogih novih prijateljstava, a među onima koje sretnete će se naći i vaša srodna duša. U narednom periodu izabraćete verovatno novi hobi ili interesovanje koji vam može biti dodatni izvor prihoda.

Šestica

U naredna četiri meseca vas očekuju vas odlične prilike u životu koje će vam doneti veselje i radost. Bićete srećni, harizmatični i ovaj vaš stav osvojiće srca mnogih ljudi. Takođe, tokom narednih nekoliko meseci bićete mnogo privlačniji i popularniji među suprotnim polom.

Bićete kreativniji i maštovitiji u svom pristupu. Vaše kreativne ideje će doneti nove mogućnosti i inovacije. Dobićete prilike da dokažete koliko ste originalni i da steknete dobru reputaciju na svom radnom mestu.

Posao
Posaofoto: Profimedia

U prvoj polovini ove godine bićete emotivni i posesivni prema voljenoj osobi, što će vas učiniti previše zaštitnički nastrojenima. Možda ćete se suočiti sa malim problemima u vašim odnosima zbog ovakvog stava.

Devetka

Prvih pet meseci 2022. devetkama donosi raščišćavanje terena na emotivnom planu. Konačno će se osloboditi loših i teških odnosa i otvoriti mogućnost za neke lepše momente. Naredna tri meseca doneće poboljšanja u vašim ličnim i poslovnim odnosima.

Na ljubavnom planu vas očekuje osoba o kojoj ste sanjali celog svog života. Velika je verovatnoća da ćete je upoznati preko prijatelja.

Trebalo bi da naučite da kontrolišete emocije i da ne postanete posesivni u momentu kada konačno i u vašem životu bude osoba koju ste čekali toliko dugo. Kroz ovaj odnos ćete rasti emocionalno.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.