HRVATICA POZIRALA GOLA, NA OVU GUZU JE NEMOGUĆE OSTATI SUZDRŽAN: Svi gledaju u NJENE TANGICE (FOTO)
Maja Bajamić, Foto: Printscreen/Instagram

SLAžETE LI SE?

HRVATICA POZIRALA GOLA, NA OVU GUZU JE NEMOGUĆE OSTATI SUZDRŽAN: Svi gledaju u NJENE TANGICE (FOTO)

Maja Bajamić se javila iz kreveta, pozirala je gola omotana peškirom i bez imalo šminke

Objavljeno: 14:06h

Pevačica Maja Bajamić pratiocima na Instagramu podelila je par vrućih fotografija s probe kostima za cabaret "Esprit de Paris" uz koje se potužila da je jako umorna te da joj je dan prekratak zbog silnih obaveza.

Maja je okinula selfi obučena u crveni svetlucavi topić i gaćice ispod kojih je imala crne mrežaste čarape i haltere. Kosu je skupila u visoki rep, a veseli osmeh uputila je prema kameri.

"Umor je mala reč za opisati moje trenutno stanje, ali ljubav za ono što radim(o) nadilazi sve prepreke i vozi i tera dalje. Dan je prekratak, upala fleksora levog kuka mi je posebno začinila život zadnja dva dana…", napisala je Maja, a potom je ukratko opisala kako joj jedan dan izgleda.

"Vokalne probe, plesne probe, probe kostima, ugovori, diskografi, televizije, administracije, disanje, romobil, bicikl, punjači, laptop, gde mi je mobitel, zdravi obrok…", istaknula je te je sve pozvala na cabaret "Esprit de Paris".Maja Bajamić se javila iz kreveta, pozirala je gola omotana peškirom i bez imalo šminke"Čini mi se da su me krstili u kabaretu koliko mi je moj", zaključila je Maja, a fanovi su je nagradili brojnim lajkovima i komplimentima.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

"Brutalno izgledaš", "Prehladićeš se, obuci se", "Predivna si", "Koja maca", "Seksi si" komentarisali su.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.