DVE POZNATE DAME SU SE ISTO OBUKLE, NE ZNA SE KOJOJ BOLJE STOJI: Jedna NE NOSI GAĆICE, druga se pohvalila OBLINAMA
Amanda Holden, Foto: Prinstcreen/Instagram

HIT SEZONE?

DVE POZNATE DAME SU SE ISTO OBUKLE, NE ZNA SE KOJOJ BOLJE STOJI: Jedna NE NOSI GAĆICE, druga se pohvalila OBLINAMA

Iako se čini da su haljine na prvi pogled iste, zapravo nisu, postoje par detalja koji ih razlikuju

Objavljeno: 10:09h

Da poznati kopiraju stilove jedni drugih i nose iste komade, ništa nije ni novo, ni čudno, ali kada za nedelju dana dve slavne žene obuku istu haljinu, tu onda nastaje "problem".

Nedavno se na Instagramu Hajdi Klum pohvalila fotografijama na kojima pozira u izazovnoj i neverovatno seksi kreaciji norveškog dizajnera Pitera Dandasa. Hajdi je izgledala fenomenalno u dugačkoj toaleti jarkožute boje koja je napred potpuno zatvorena, ali zato kada se lepa Nemica okrenula sa strane i pozadi - usledio je spektakl.

Naime, ova haljina je i te kako otvorena, a prednji i zadnji deo spajaju samo tanke tračice, koje pritom jasno otkrivaju da Hajdi ne nosi gaćice. Ona je uz ovu haljinu ponela i jednostavne zlatne papuče sa visokom potpeticom, a svoju bujnu kosu prošaranu plavim pramenovima je samo razbarušila.

1 / 2 Foto: Prinstcreen/Instagram

A onda, nedelju dana kasnije, voditeljka Amanda Holden se pojavila na snimanju novih emisija "Britain's Got Talent" u skoro istoj haljini. Naime, Amanda se pojavila u jarkožutoj dugoj haljini sa jednim rukavom i izazovnim prorezima od tračica. Baš kao i na haljini Hajdi Klum i na Amandinoj je prorez sa tračicama duž cele jedne strane, ali sudeći po mestu izreza, voditeljka je ipak nosila donji veš.

1 / 3 Foto: Profimedia

Amanda je imala puštenu kosu, a na nogama je nosila providne visoke sandale.

Iako se čini da su haljine na prvi pogled iste, zapravo nisu, postoje par detalja koji ih razlikuju. A koja se vama više haljina dopada?

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.