MLAD MESEC JE U VODOLIJI! Svemir radi za vas, spremite se na TRANSFORMACIJU LIČNOSTI
Mesec, Foto: Profimedia

promena

MLAD MESEC JE U VODOLIJI! Svemir radi za vas, spremite se na TRANSFORMACIJU LIČNOSTI

Ako i nismo spremni da se sami upustimo u jednu tako avanturističku vožnju, životne okolnosti će to uraditi za nas

Objavljeno:

Prvi dan februara astrološki donosi mlad mesec u Vodoliji, što u kombinaciji sa Uranom koji je smešten u Biku budi energiju novog početka.

Ovaj aspekt na nebu pokazuje da sve ono što mi ne možemo da smislimo i uradimo, Svemir može da uradi za nas. Blizina Saturna pomaže nam da jasnije vidimo stvarnost, ograničenja, mogućnosti i da s tom jasnoćom otpustimo ono što nam više ne služi i dopustimo Uranu da nam pokaže što je sloboda.

Pronađite svoj prostor slobode unutar sebe i usudite se da pokušate nešto novo. Nemojte ostajati tamo gde vlada strah, bol, gde se ne osećate dobro i gde nema sunca koje vam osvetljava put i pomaže da rastete.

Ovaj aspekt donosi izlazak iz razdoblja preispitivanja. Svemir nam uručuje pozivnicu da se pokrenemo. Ako to dosad nije bilo moguće zbog nekih okolnosti, sada se sve menja.

Ovaj aspekt poručuje da je vreme velikih promena i da je trenutak da kreiramo život prema ličnim potrebama, a ne prema očekivanjima drugih.

Uran u Biku nas tera da ostvarujemo ambicije za koje smo mislili da su nestale, a koje su se ponovo iznenada pojavile sa ovim aspektom. Mlad Mesec u Vodoliji nas podstiče da to radimo na kreativan i domišljat način.

Vozimo vijugavom ulicom, punom krivina, ne vidimo još jasno šta nam dolazi u susret, ali shvatamo da idemo prema boljem, ispunjenijem i lepšem životu.

Ako i nismo spremni da se sami upustimo u jednu tako avanturističku vožnju, životne okolnosti će to uraditi za nas.

Uran nas motiviše da sve više težimo slobodi, da se rešimo svih vrsta nametnutih ograničenja, loših uverenja, toksičnih navika i da se oslobodimo svega onoga što nas koči i guši.

Tera nas, takođe, da napuštamo zonu komfora i menjamo sebe i svet oko sebe tako da konačno počnemo da živimo "punim plućima".

Mlad Mesec u Vodoliji nam pomaže da vidimo u čemu i gde gajimo lažne nade, iluzije... Sve što je nerealno i ne može se dalje razvijati, odlazi, menja se i transformiše za našu dobrobit.

1 / 3 Foto: Espreso

Igrajte se. Isprobavajte nove mogućnosti. Pokrenite razgovor pitanjem.

U petak, 4. februara uz sve ovo nebo šalje podršku i kroz planetu Merkur, koja konačno kreće direktnim hodom, pa će svi dogovori i razgovori mnogo lakše "teći".

Povežite se sa ljudima koji vam mogu biti od pomoći. Uživajte u sitnicama i u promenama koje slede.

Život je prekratak da bismo ga trošili na ono što nas ne čini srećnim - sada je vreme da sve ono što vam krade osmeh pošaljete u prošlost i s radošću zakoračite u novo poglavlje života.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.