SUTRA JE MAGIČAN DAN! Spremite se za velike promene, radi se o posebnoj SIMBOLICI
Sreća, Foto: Profimedia

mlad mesec

SUTRA JE MAGIČAN DAN! Spremite se za velike promene, radi se o posebnoj SIMBOLICI

Mesec donosi žensku energiju, pa ko želi da začne, neka pokuša na današnji dan

Objavljeno:

Mesec počinje mladim Mesecom u Vodoliji koji donosi energiju novih početaka i promena, a samo jedan dan kasnije doživljavamo ono što neki nazivaju prvim od tri poslednja 222 dana veka, koji se dešava 2. februara. , 2022, 20. februar 2022. i 22. februar 2022.

Da, dobro ste pročitali. Ovo je kraj sekvence od 222 koja je počela 2000. godine, sa drugim ključnim godinama 2002., 2020. i 2022.

U numerologiji, niz od 222 brojeva se često naziva brojevima anđela. Takođe, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne pouke kada se radi o broju 2 uglavnom su usredsređene na kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnju i harmoniju.

Kada je 2 u nizu kao u 222, ova energija je super-nabijena. Postoji poziv da pristupite životu sa više saosećanja, da tražite bolju ravnotežu, da sarađujete sa drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji.

Za šta je povoljan, a šta treba izbegavati drugog februara?

Biće jaka sanjalačka energija, raspiruje se mašta i kreativnost. Umetnicima je izuzetno povoljan dan za stvaranje duhovnih i misterioznih dela. S druge strane, treba izbegavati praktične stvari.

Na današnji dan se nipošto ne treba venčavati, iako mnogi zbog skupa dvoji misle suprotno. Iako dvojka simboliše dvojnost, vezu, ljubav, Mesec je taj koji odbija sunčevu svetlost što donosi negativnu energiju kada je spajanje dve energije u pitanju.

Dan je dobar za maštarenje, pa je idealno da poželite neku želju, jer će se kosmos potruditi da vam je ispuni. Vodite računa, na današnji dan se ne potpisuju ugovori, niti se rešavaju pravna pitanja. Izbegavajte i velike kupovine, jer sve što pazarite na današnji dan, moglo bi ubrzo da se pokvari.

Za kraj, 2.2.2022. donosi predivnu energiju za začeće. Mesec donosi žensku energiju, pa ko želi da začne, neka pokuša na današnji dan.

Za kraj, namere pustite u etar, a po kući sve sredite, posebno sudovi moraju da budu oprani. To je način kako se dočekuje ovaj poseban datum. Ova sekvenca brojeva će se naredni put dogoditi tek 2/2/2222.

(Espreso/portal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.