DA LI STE SPREMNI ZA MOĆAN ENERGETSKI PREOKRET? 1. FEBRUAR donosi KLJUČNE PROMENE za OVE ZNAKE!
Ilustracija, Foto: Espreso

mesec

DA LI STE SPREMNI ZA MOĆAN ENERGETSKI PREOKRET? 1. FEBRUAR donosi KLJUČNE PROMENE za OVE ZNAKE!

Crni Mesec u Vodoliji doneće nam nov način planiranja budućnosti i oslobođenje od pravila koja su nas kočila da krenemo dalje

Objavljeno:

Energija ovog mladog Meseca koji će oživeti 1. februara u 6 sati i 46 minuta Vodolije ima simboliku nepredvidivog, neobičnog, munjevitog i buntovnog

Važan astrološki aspekat očekuje nas 1. februara kada će biti mlad Mesec u Vodoliji, koji astrolozi nazivaju i Crni.

Mlad Mesec poprimiće buntovne osobine Vodolije u kojoj će se nalaziti 1. februara, pa će ovo biti izazov da se otarasimo prepreka i planiramo bolju budućnost.

Crni Mesec u Vodoliji doneće nam nov način planiranja budućnosti i oslobođenje od pravila koja su nas kočila da krenemo dalje.

Mlad Mesec u Vodoliji

Kako će Merkur tada još uvek biti retrogradan, mnogi ljudi će i dalje fokusirati svoje razmišljanje ka prošlosti, što može da izazove frustracije. Suština mladog Meseca u Vodoliji je da krenemo napred, a ne nazad u prošlost.

Ovaj Mesec imaće najveći uticaj na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije. Oni će osećati najveći poriv da poruše sve što ih sputava u ostvarivanju ciljeva.

Datum Crnog Meseca poklapa se sa lunarnom kineskom Novom godinom u znaku vodenog Tigra u kineskom horoskopu. Ovaj znak simbolizuje dolazak velikih promena, tako da treba da budemo spremni za nešto potpuno novo.

4 ZNAKA OSETIĆE UTICAJ MLADOG MESECA

VODOLIJA - Za vas je mlad Mesec najvažniji jer se dešava u vašem znaku, pa nagoveštava promene koje će promeniti tok 2022. godine.

BIK - Ovaj aspekat biće okidač promena na radnom mestu. Budite spremni za novi sistem rada.

ŠKORPIJA - Moguća je promena mesta življenja, kao i porodične nesuglasice.

LAV - Prihvatite novi vid slobode u partnerskim odnosima. Mlad Mesec u Vodoliji pruža vam novo viđenje instituacije braka.

Igra. Isprobajte nove funkcije. Započnite razgovor pitanjem. Počnite polako da ispunjavate svoje planove za budućnost, Merkur kreće napred 4. februara pa će biti lakše. Povežite se sa ljudima koji vam mogu pomoći. Pronađite svoj prostor slobode u sebi, ali iu spoljnom svetu i odvažite se. Samo nemoj da stojiš tamo gde je strah, gde je bol, težina, gde nema sunca koje ti osvetljava put i pomaže ti da rasteš… Život je prekratak da bismo ga trošili na ono što nas čini nesrećnim.

Bonus video:

01:03:56

PULS SRBIJE 31.01.2022. 2.DEO

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.