ASTROLOŠKI ŠARM! Žene rođene u OVOM znaku su NAJLEPŠE
Ilustracija, Foto: Profimedia

prelepe!

ASTROLOŠKI ŠARM! Žene rođene u OVOM znaku su NAJLEPŠE

Ova žena zaista je svesna toga da se ona razlikuje od drugih i to veoma dobro koristi u ostvarivanju svojih životnih ciljeva i svega onoga što želi

Objavljeno:

Žena Vodolija je zaista vrednija od suvoga zlata i ukoliko je imate u svojoj blizini dobro je čuvajte. Ono što takođe možemo reći jeste da najveća tajna žene Vodolije leži u njenom neverovatnom izgledu. Slobodno se može reći da se u ovom znaku rađaju prave lepotice.

Ove žene su izuzetno lepo građenje i često su vrlo visoke. Imaju pravilan nos i naglašene usne. Svaka dama koja je rođena u znaku Vodolije ima zaista bujnu kosu koju je nemoguće ne primetiti. Njeno lepo lice uvek krase i tamne velike oči, koje u sebi kriju posebnu tajnu.

Žena Vodolija je energična i pametna, nekada čak i buntovna. Ukoliko primetite damu koja sedi u nekoj tipičnoj pozi ili da ima neobično držanje tela, budite sigurni da je ta dama rođena u znaku Vodolije. Slobodno možemo reći da žena Vodolija ne liči ni na jednu drugu ženu i da je njena lepota zaista nesvakidašnja.

Bogatašica, Devojka, Lepota, Lepotica
foto: Profimedia

Tajna žena koje su rođene u znaku Vodolije leži u njenom životnom motou koji glasi „ja se razlikujem“

Ova žena zaista je svesna toga da se ona razlikuje od drugih i to veoma dobro koristi u ostvarivanju svojih životnih ciljeva i svega onoga što želi. Ove žene su veoma emotivne, imaju savremeni pogled na svet. One iznad svega cene slobodu, ali takođe vole da pored sebe imaju nekoga ko će ih zarobiti. Ova žena zahteva pažnju i poštovanje, ali morate biti veoma pažljivi jer je lako možete povrediti. Ume puno toga da oprosti, ali uvek drži do svog dostojanstva.

devojka, žena, tuga
foto: Profimedia

Kažu da sa ovom ženom nikada niste načisto na čemu ste, tako da ukoliko želite da je osvojite onda morate biti sigurni u sebe.

Na prvi pogled ova dama izgleda hladno, ali ljubav joj je veoma bitna u životu. Ovo je žena koju ne smete da sputavate ili da budete grubi sa njom. Iako ona izgleda hladno u suštini joj je potrebno puno pažnje i nežnosti samo to nikada ne pokazuje. Ukoliko želite da volite jednu ženu Vodoliju zaista je morate prihvatiti onakvu kakva jeste. Ne pokušavajte da je menjate, neće vam to poći za rukom!

Ova dama je krupan zalogaj!

Njeni moralni principi mogu biti nešto najčudnije što ste u životu sreli, ali će ona nastaviti da živi u skladu sa njima ne mareći mnogo za mišljenje okoline. Ukoliko poželite da ovu nestašnu ženu ulovite u svoju mrežu, morate se naoružati strpljenjem. Ovu ženu zaista vredi čekati u životu, jer ona ima mnogo divnih osobina. Ona je žena koju ne zanima novac jer je to nebitna stvar u njenom životu.

Ono što je njoj potrebno jeste da budete iskreni i pažljivi prema njoj i ona će vam uzvratiti istom merom i više.

Sa ovom ženom jednostavno treba eksperimentisati, jer najveća tajna žene Vodolije je upravo ona sama. Morate je dugo upoznavati i iskreno voleti da bi vam otkrila svoje pravo lice. A onda kada u tome uspete budite sigurni da ćete kaj sebe imati jednu savršenu ženu koja će biti verna partnerka i divna majka.

Za kraj možemo dodati i to da ova žena ima neverovatan smisao za humor, da je vrlo hrabra i nezavisna.

Njena tajna leži takođe i u senzualnosti koju poseduje. Veoma je inteligentna i u životu uglavnom donosi prave odluke. Veoma je kreativna i društvena i zato je omiljena u svakom društvu. Pored svih ovih osobina ona je nežna i brižna i zbog toga je svi vole i poštuju.

Bonus video:

04:58

BRZE VESTI 31.01.2022. 15.55

(Espreso/Niko Bitan.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.