VODITELJKI IZLETELE GOLE GRUDI, A KAKO I NE BI KAD JOJ JE DEKOLTE OVOLIKI: Svi gledaju u JEDNU STVAR, OGROMNA JE!
Grudi, Foto: Printscreen/Youtube

AU

VODITELJKI IZLETELE GOLE GRUDI, A KAKO I NE BI KAD JOJ JE DEKOLTE OVOLIKI: Svi gledaju u JEDNU STVAR, OGROMNA JE!

Na veliku radost jačeg pola, ona je nastavila sa programom kao da se ništa nije desilo, i naravno, postala hit na internetu

Objavljeno: 10:02h

Svašta može da se desi kada se ne nosi brus, a u to se uverila i atraktivna plavokosa TV voditeljka kojoj su tokom emisije izletele gole grudi, a što je najgore, ona to nije ni primetila.

Dok je seksepilna voditeljka ćaskala sa svojom koleginicom, u nekoliko navrata su joj iz ogromnog dekolteoa “pobegle” grudi.

Na veliku radost jačeg pola, ona je nastavila sa programom kao da se ništa nije desilo, i naravno, postala hit na internetu.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da grudi izlete usred emisije.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Društvenim mrežama se ranije širio snimak na kojoj je španskoj voditeljki Anabel Pantoji tokom emisije uživo slučajno ispala bradavica.

Naime, Anabel je učestvovala u emisiji La ultima cena (Poslednja večera) i kad se nagnula da pomeri stolicu, iz bluze s dubokim dekolteom ispala joj je dojka pa je televizijska publika videla malo više.

Ona se nije previše zbunila, samo je prokometarisala: "Moje kolege su kuvale pet sati da bi videle ovu bradavicu."

Anabel, inače, na Instagramu prati 1,2 miliona ljudi, a nije joj strano ni objavljivanje izazovnih fotki.

Grudi su umalo ispale i hrvatskoj pevačici Lidiji Bačić, koja se pohvalila putem društvene mreže Instagram da je na TikToku snimak, na kom zamalo da joj ispadnu grudi pred svima, dostigao preko milion pregleda.

- Milion pregleda za ovaj video na TikToku u samo 20 sati! Hvala TikTok publici. Ok, ali samo mi je popravljala haljinu, ništa strašno - napisala je ona, pa nastavila:

- Drago mi je što sam najuspešnija HR pevačica i izvođač na toj brzorastućoj i najpopularnijoj mreži trenutno. Jako pazim kako bih sve svoje društvene mreže gradila u svom "i stas i glas" stilu, a ne trendovski, kopirajući, bezidejno. Hvala što prepoznajete moj trud.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.