VODITELJKI IZLETELA ČITAVA DOJKA SA BRADAVICOM TOKOM SNIMANJA, ONA NASTAVILA RAD: Ovo nema na DRUGIM programima!
Anabel Pantoj, Foto: Printscreen/Instagram

svi su videli

VODITELJKI IZLETELA ČITAVA DOJKA SA BRADAVICOM TOKOM SNIMANJA, ONA NASTAVILA RAD: Ovo nema na DRUGIM programima!

Ona se nije previše zbunila, samo je prokometarisala: "Moje kolege su kuvale pet sati da bi videle ovu bradavicu.

Objavljeno: 11:09h

Društvenim mrežama se širi snimak na kojoj je španskoj voditeljki Anabel Pantoji tokom emisije uživo slučajno ispala bradavica.

Naime, Anabel je učestvovala u emisiji La ultima cena (Poslednja večera) i kad se nagnula da pomeri stolicu, iz bluze s dubokim dekolteom ispala joj je dojka pa je televizijska publika videla malo više.

Ona se nije previše zbunila, samo je prokometarisala: "Moje kolege su kuvale pet sati da bi videle ovu bradavicu."

Anabel, inače, na Instagramu prati 1,2 miliona ljudi, a nije joj strano ni objavljivanje izazovnih fotki.

Za one koji je nisu znali, Ana Isabel Pantoja Bernal, poznata kao Anabel Pantoja španska je voditeljka talk showa, televizijska osoba i poslovna žena, poznata po svom učestvoovanju u programima komunikacijske grupe Mediaset España, posebno onima koje proizvodi La Fábrica de televizija posvećena tabloidima, kao što su Save me, Deluxe ili El programa de Ana Rosa.23

2015. godine počinje surađivati ​​u debati Big Brother 16 i u dnevnom televizijskom programu Sálvame, u kojem je započela sporadične saradnje. Kako godine odmiču, njene saradnje u programu postaju sve značajnije, dostižući veliku popularnost u javnosti, posebno na društvenim mrežama, gde prelazi milion pratilaca na Instagramu.

Godine 2018. započela je poslovnu karijeru otvaranjem obrta za nokte te dizajnerke kolekcije kupaćih kostima i brenda nakita Lueli.15 16 Osim toga, radi kao influenserka na društvenim mrežama s agencijom Influgency.

U leto 2021. bila je protagonistica kratkog dokumentarca Save me, na Telecincu, pod naslovom Anabel, al nude.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Sudeći po fotkama na Instagramu, ona nema strah da pokaže gole golcate grudi, pa se tako slika u svim mogućim pozama bez brusa.

Sa svakom novom fotografijom ona zapali sve pratioce, pa nije ni čudo kada joj je i ispala bradavica u programu, mnogi bi pomislili i da je "isplanirano".

Anabel Pantoja ponovno je polugola pozirala na svojim društvenim mrežama, ovaj put dok je nekoliko dana uživala u kući prijateljice na Gran Canarii.

Njeni pratioci su navikli da je gledaju u bikiniju, budući da su Kanarski otoci preokrenuli njen život za 180 stepeni i više vremena provodi na plaži i u bazenu nego kod kuće.

Njeni obožavatelji svedočili su prizoru gde su svi zajedno uživali u jacuzziju na terasi s koje se pruža pogled na deo planinskog terena otoka.

Vrhunac ovog sadržaja koji je objavila u svojim Instagram pričama dogodio se ove nedelje u podne, pozirajući u toplesu i prekrivajući bradavicu emotikonom.

Cenzura na Instagramu onemogućuje objavljivanje slika na kojima se vide ženske bradavice, pa je influenserka morala još jednom prekriti taj dio tela kako se fotografija ne bi obrisala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.