3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NAJUZBUDLJIVIJA GODINA: Da li ste baš VI TE SREĆE?
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeste li među njima?

3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NAJUZBUDLJIVIJA GODINA: Da li ste baš VI TE SREĆE?

Sudeći po zvezdama nekim horoskopskim znakovima se smeši izuzetno uzbudljiva godina

Objavljeno:

Ova tri znaka će se ove godine najviše zabavljati i putovati:

Bik

Bikovi će nakon napornog perioda konačno uspeti da odahnu. Čekaju ih i poslovna i putovanja u sopstvenoj režiji. Posle dužeg perioda mirovanja, ponovoće se aktivirati kad je društveni život u pitanju. Viđaće se i sa starim, a steći će i nove prijatelji. Imaće mnogo inspiracije, posebno kad su izlasci i organizacija proslava u pitanju.

Rak

Rakovi će imati mngobrojne planove. Iako im neće sve ići glatko, dosta toga će uspeti da ostvare. Biće mnogo angažovaniji kada je druženje u pitanju. Stalno će kontaktirati pijatelelje i imaće velikog uspeha kada je reč organizaciji izlazaka . Godina će imati i uspone i padove, ali je sigurno da neće biti dosadna.

1 / 4 Foto: Profimedia

Vaga

Ovo je definitivno godina Vage. Ona konačno izlazi iz školjke i potpuno menja život. Vage će biti aktivne na svim poljima. Odložena putovanja će se konačno realizovati. ove godine im zaista neće biti teško da se pokreno, a bitna stvar je i to što će pucati od zdravlja i energije, pa im ništa neće biti teško. Neki pripadnici ovog znaka će možda i promeniti posao, a to će doneti promene i kad su drugi aspekti u pitanju.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.