SEZONA VODOLILJE SA SOBOM DONOSI POSEBNOST: 3 stvari NIKAKO NE BISTE SMELI DA PRAKTIKUJETE, 1 se BAŠ ISTIČE
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

SEZONA VODOLILJE SA SOBOM DONOSI POSEBNOST: 3 stvari NIKAKO NE BISTE SMELI DA PRAKTIKUJETE, 1 se BAŠ ISTIČE

Sloboda, rušenje granica, nezavisnost, avanturistički duh i ekscentričnost u svom punom sjaju sada dolaze do izražaja

Objavljeno:

Zaboravite dosadno i već viđeno ― nastupila je sezona Vodolije, koja donosi ekscentričnost i posebnost!

S nastupanjem sezone Vodolije stiže i drugačija energija od one koju je nosio znak Jarca. Sloboda, rušenje granica, nezavisnost, avanturistički duh i ekscentričnost u svom punom sjaju sada dolaze do izražaja.

1 / 7 Foto: Profimedia

Međutim, postoje stvari koje u ovom periodu ne treba raditi.

Racio ne sme da prevlada

Za početak, ne borite se protiv svojih emocija! Prvog dana februara počinje mlad mesec, prva lunarna faza, koja će probuditi više vaš um nego srce. Nije, međutim, dobra ideja u ovo doba godine pustiti razum da prevlada, već će za pripadnike svih znakvoa biti značajno da prate intuiciju i svoj osećaj, piše magazin novosti.

Budući da se pred kraj januara završavaa retrogradno "kretanje" Venere, a nekoliko dana kasnije i retrogradni Merkur, razmislite o tome kako su uticali na vas i pokušajte sami sa sobom da raščistite sve nejasne emocije.

Pravljenje planova

Ne razmišljajte o budućnosti. Lako je dozvoliti uticaju Vodolije, koji uvek planira i vidi dalje od drugih, da vam probudi opsesiju dugoročnim brigama, ali ne dajte se. Vežbajte kako biti u sadašnjem trenutku i uivajte u svemu što vam donosi svaki dan.

Upoređivanje s drugima

Ne upoređujte se s drugima. Budući da Mars, planeta agresije i impulsivnosti, prelazi u Jarca, rastu brige o tome šta drugi misle o vama. Ne opterećujte se time, već se oslonite na ono za šta znate da su vaše jače strane i prestanite da mislite o tome šta sve drugi umeju, imaju i mogu.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.