4 ZNAKA HOROSKOPA POSEBNO VOLE DA SE OSAMLJUJU: Umeju da uživaju u samoći i ne bi je menjali ni za šta!
Ilustracija, Foto: Profimedia

samotnjaci

4 ZNAKA HOROSKOPA POSEBNO VOLE DA SE OSAMLJUJU: Umeju da uživaju u samoći i ne bi je menjali ni za šta!

Astrolozi kažu da četiri znaka Zodijaka posebno vole da se osame

Objavljeno:

Astrologija kaže da nas sazvežđe pod kojim smo rođeni određuje donekle u tome koliko volimo da se družimo. Postoje ljudi kojima život ima smisla ako su okruženi drugima i oni drugi koji vole samoću i umeju da uživaju u njoj ili se u istu povlače zbog nesigurnosti.

Astrolozi kažu da četiri znaka Zodijaka posebno vole da se osame.

1. Blizanci

Blizanci važe za veoma komunikativne i zabavne ljude koji vole druženja. Međutim, oni imaju i svoju "drugu stranu". Njima je potrebno vreme da donesu bilo kakvu odluku, pa im to stvara određenu dozu napetosti.

U tim situacijama Blizanci se povlače u samoću i vole da budu "ostavljen na miru". Najbolje se osećaju sami u svoja "četiri zida". Kada ih prođe ta faza i donesu odluku rado će izaći među ljude koje vole i nastaviti da budu glavni zabavljač u društvu.

1 / 11 Foto: Profimedia

2. Rak

Rakovi su nesigurni, a manjak sampouzdanja je njihova glavna frustracija i razlog nervoze, koji dolaze do izražaja svaki put kada se nađu u nekoj novoj i nepoznatoj situaciji.

Tada se Rak povlači u svoj oklop i odbija da se druži. Uživa u momentima u kojima može da se opusti i da ne razmišlja o tome šta misle drugi misle o njemu i oko njega.

Vreme koje provodi sam koristi kako bi razmišljao o svojim postupcima, a na taj način podiže i svoje samopouzdanje.

3. Devica

Device su po prirodi stidljive i vole da budu same, jer ih velika društva umaraju. One su povučene i ne vole velike skupove.

Device obožavaju samoću. Zbog toga će često odabrati da ostanu kod kuće umesto odlaska na druženje, osim ako ne smatraju da će im druženje doneti neku korist.

4. Vodolija

Vodolije ma koliko da vole ljude, spadaju u "vukove samotnjake". One su okružene velikim društvom, ali je malo onih kojima dozvole da im potpuno priđu i s kojima su bliske. Ovaj vazdušni znak u suštini voli samoću koja mu omogućava da bolje spozna sebe.

Vodolije mogu danima da se izležavaju na kauču i da gledaju filmove jedan za drugim. Vole ljude, ali i toplinu svog doma, mogli bi do kraja života da ostanu u četri zida. Vodolijama društvo definitivno nije potrebno kako bi se osećali odlično.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.