NAŠA VODITELJKA SE SKINULA PA OKRENULA GOLU ZADNJICU: Izgubićete se u njenoj VELIČINI (FOTO)
Bojana Ristivojević, Foto: instagram printscreen

NEVEROVATNO

NAŠA VODITELJKA SE SKINULA PA OKRENULA GOLU ZADNJICU: Izgubićete se u njenoj VELIČINI (FOTO)

Ona je svukla svoj kaput, pa se video deo zadnjice, a fanovi su je odmah obasuli komentarima

Objavljeno: 16:24h

Bojana Ristivojević je promenila imidž, pa je objavila seksepilnu fotografiju na društvene mreže.

Popularna voditeljka je fanove zaintrigirala slikom na kojoj je u prvi plan stavila pozadinu.

“Deluje moćno”, “Au”, “Prava si princeza”, samo su neke od pohvala na račun njenog provokativnog izgleda.

Bojana Ristivojević je napravila veoma značajan zaokret u karijeri budući da je nakon dugogodišnjeg vođenja rijalitija Parovi prešla u Jutarnji program.

Kako je istakla, to se odrazilo i na njen glas, odnosno na svakodnevni govor.

- Odmorila sam se od vođenja rijalitija, čak sam počela i tiše da govorim jer dok sam vodila rijaliti najčešće sam bila okružena sa više od 20 ljudi i morala sam da se nadvikujem sa njima - ispričala je Bojana za Hit Informer.

Osim toga, Ristivojevićeva je bez ustezanja priznala da redovno koristi usluge koje pruža estetska hirurgija.

- Redovno idem na razne tretmane lica. Zbog prirode mog posla, češće se šminkam, stalno sam pod reflektorima, sve to šteti koži, pa moram da je negujem. Imam malo hijalurona u usnama, ali ne planiram plastične operacije - dodala je voditeljka.

Takođe, Bojana je otkrila da voli da izrađuje ikone, međutim, roditelji i život su za nju imali drugačije planove.

- Ne postoji tehnika koja mi je omiljena, niti stil slikanja koji posebno preferiram. Uglavnom koristim ugljen, ali posebno uživam kada slikam ikone. Volim velike slikare, jer od njih uvek mogu nešto novo da naučim. Bilo da pričamo o Daliju, Pikasu, Savi Šumanoviću, Tapiju, bilo da govorimo o renesansi, klasicizmu ili moderni, mom oku prija sve što je lepo - rekla je jednom prilikom Bojana za domaće medije i otkrila zbog čega nikada nije upisala Fakultet likovnih umetnosti:

1 / 17 Foto: Zorana Jevtić

- Roditelji su želeli da se bavim advokaturom, a tata mi je stalno pričao "da nema hleba od četkice". Upisala sam Pravni fakultet, ali pošto me ta materija nikada nije istinski zanimala, završila sam na televiziji - rekla je svojevremeno voditeljka.

Podsetimo, Bojana Ristivojević prošle godine dobila je ćerku Mitru, i zahvaljujući treniranju i ishrani uspela je da povrati liniju koju je imala pre trudnoće.

"Dragi moji, odlučila sam da se tri meseca nakon rođenja ćerke vratim poslu koji najviše volim! Shvatila sam da mogu da budem podjednako dobra u obe životne uloge - ulozi majke i televizijskog lica, budući da sam dovoljno hrabra, dobro organizovana i posvećena!", poručila je tada Bojana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.