OVU OKRUGLU I SOČNU GUZU DOBRO ZNATE A SAD JE OPET POČASTILA: Toliko je SE*SI da bi je svako POŽELEO PLJASNUTI FOTO
Olivera Matijević, Foto: Printscreen/Instagram

PAZITE SE

OVU OKRUGLU I SOČNU GUZU DOBRO ZNATE A SAD JE OPET POČASTILA: Toliko je SE*SI da bi je svako POŽELEO PLJASNUTI FOTO

Ova vatrena dama mami uzdahe u svakoj prilici, a tome ide u prilog i njen Instagram na kome objavljuje fotografije od kojih će vam temperatura naglo skočiti

Objavljeno: 15:10h

Sve popularnija hrvatska pevačica Olivera Matijević izmamila je uzdahe muškaraca koji je prate na društvenim mrežama.

Ova bivša takmičarka u šouu “Zvezde Granda” objavila je fotografiju na kojoj izgleda više nego provokativno. Na plaži u Hrvatskoj, ona se razgolitila i istakla je svoju seksi guzu. Ovaj prizor mnoge je oduševio.

Ova vatrena dama mami uzdahe u svakoj prilici, a tome ide u prilog i njen Instagram na kome objavljuje fotografije od kojih će vam temperatura naglo skočiti.

Olivera ima više od 100 hiljada pratioca koje redovno iznenađuje atraktivnim i golišavim fotografijama na kojima često pokaže previše.

Još ranije je u domaćim medijima odjeknula vest da je pevač Darko Lazić varao bivšu verenicu Marinu Gagić sa pevačicom Oliverom Matijević, a u javnost su isplivale i njihove prepiske.

Olivera se tada oglasila i otkrila detalje afere.

"Upoznali smo se u Beču na jednom slavlju malo posle razvoda od Ane. U to vreme je počeo da se zabavlja sa Marinom. Nas dvoje smo se viđali pola godine, tačnije dok nisam videla njega i Marinu na jednoj fotografiji na Instagramu. Tako sam saznala za njihovu vezu. Odmah sam ga pitala, ali je negirao da su zajedno. Govorio mi je da mu je ona komšinica i da je zna od malih nogu. Da je dete za njega. Međutim, kada je prestao da se javlja redovno shvatila sam da je sa njom", ispričala je pevačica i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret.

"Pola godine nakon prekida odnosa videli smo se u Ljubljani u jednom klubu gde je nastupao, to je bilo malo pre korone. Poslao je jednog momka iz obezbeđenja da mi prenese da dođem u bekstejdž. Otišla sam samo da čujem šta hoće. Tada me je pitao da odem u hotel sa njim posle nastupa. Rekla sam mu da treba da ga bude sramota, jer ga kod kuće čeka trudna žena", rekla je Olivera koja za pevača posle svega nema lepe reči.

1 / 16 Foto: Printscreen Instagram

"Za njega posle svega nemam lepu reč da kažem. Nisam očekivala to od njega. Jako mi je žao Marine, devojka to nije zaslužila. On je mogao da ima lep život, ali je odlučio da ga upropasti", poručila je ona i otkrila kako ju je zaveo:

"Ne mogu da kritikujem Marinu, kao ni jednu devojku koja je bila sa njim. On je veliki manipulator, zavodnik. Tako je i mene zaveo. Pevao mi je na video poziv pesme Olivera Dragojevića, dok je svirao klavir i pričao kako ćemo uživati zajedno. Na sve je spreman samo da osvoji devojku. Mi smo se viđali po hotelima, u Šapcu i Beogradu. Bilo nam je lepo".

Marina je nedavno otkrila i da je u dobrim odnosima sa Oliverom, što dokazuje i njena ranija objava uz koju je Olivera, nazdravljajući, napisala: "Za nove početke".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.