BRZINSKA PRIPREMA RUČKA SA ČAK TRI JELA: Da se najede čitava porodica! (VIDEO)
Ručak, Foto: Prinrscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

ukusno

BRZINSKA PRIPREMA RUČKA SA ČAK TRI JELA: Da se najede čitava porodica! (VIDEO)

Uostalom, najbolje je da se uverite i sami da li je baš toliko ukusno nakon što napravite

Objavljeno: 15:07h

Ako ste u dilemi šta da spremite sutra za ručak, imamo predlog za vas.

Brz, super ukusan i jednostavan ručak sa tri jela je savršen izbor.

Kombinacija pilećih šnicli, restovanog krompira i paradajz čorbe garantuje pravo uživanje.

Uostalom, najbolje je da se uverite i sami!

Za šnicle:

1 par pilećih šnicli 3 jaja mrvice iz kese mrvice svežeg hleba so, biber ulje začini

Za restovan krompir:

600 gr krompira 1 glavica crnog luka začin suvi ili samo so crvena mlevena paprika ulje, biber

Za čorbu:

1,2 l vode 200 ml kuvanog paradajza peršunov list 1 kašika maslinovog ulja so i malo suvog začina testenina po izboru

Priprema:

Meso iseći na šnicle pa izlupati. Posoloti, pobiberiti i posuti začinom. Provući kroz brašno, umućena jaja, prezle sitne, jaja i prezle krupne od svežeg hleba.

Pržiti u dubokom ulju sa obe strane da porumene, na tihoj vatri poklopljene.

Krompir skuvati, oguliti, pa iseći na kocke. Luk iseckati i propržiti pa dodati crvenu mlevenu papriku.

1 / 4 Foto: Prinrscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Dodati odmah krompir, mleveni biber i so. Sve izmešati.

U šerpu sipati vodu, dodati paradajz i ulje, pa posoliti.

Kad provri dodati testeninu po želji. Kad se skuva dodati peršunov list. Prijatno!

Pogledajte korak po korak uputstvo za pripremu:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.