ZAGRIZLA TORTILJU, PA OSETILA "NEŠTO TVRDO": Zbog onog što je videla, UMALO NIJE UMRLA! (VIDEO)
Tortilja, Foto: Printscreen/Youtube/Recipes of the world

bljak

ZAGRIZLA TORTILJU, PA OSETILA "NEŠTO TVRDO": Zbog onog što je videla, UMALO NIJE UMRLA! (VIDEO)

Iz Mekdonaldsa su joj čak ponudili vaučer u vrednosti od 10 funti kako bi ispravili ono što se dogodilo

Objavljeno: 14:56h

Keti Mos (21), majka dvoje dece iz Vinsforda iz Velike Britanije svratila je u Meksdonalds kako bi uzela sebi ručak, ali je za vreme jela osetila "nešto tvrdo" u ustima da bi ustanovila da se radi o ogromnom egzotičnom pauku

Majka koja se istraumirala posle ovog incidenta, ostala je da povraća nakon što je shvatila da je žvakala ogromnog egzotičnog pauka.

Ona je za 99 penija naručila tortilju od piletine, čips i hamburger, nadajući se da će da uživa u svom omiljenom obroku.

Ona kaže da je bila šokirana kada je videla ogromnog pauka, za kojeg je sigurna da nije poreklom iz Velike Britanije.

- Prvo sam pomislila da je to kraj paradajza, pa sam ga izvukla i pomislila da je čak deo piletina, a onda sam shvatila da se radi o pauku - opisala je Keti.

"Mislim da pauk nije iz Velike Britanije jer nikada nisam videla takvog pauka".

- Zaista mi ne smetaju pauci, ali stvarno ne želim jednog u ustima. Više bih volela da sam ga progutala i da nisam saznala šta je unutra - rekla je Keti.

Ona objašnjava da ne bi imala ništa protiv da je bio manji, ali pošto je bio veći, morala je da se ispovraća, prenosi Daily Mail.

Keti je kaon toga pozvala filijalu u Vinsfordu, a iz Meksdonaldsa su joj pomudili zamenu novca i novi obrok, ali se ona ovom prilikom zaklela da više nikada neće kupovati u istom.

Iz Mekdonaldsa su joj čak ponudili vaučer u vrednosti od 10 funti kako bi ispravili ono što se dogodilo. Oni su joj rekli da nemaju pojma kako je pauk dospeo u tortilju.

"Bezbednost hrane nam je na prvom mestu. Veliki naglasak stavljamo na kontrolu kvaliteta, prateći rigorozne standarde kako bismo izbegli bilo kakve nesavršenosti, tako da nam je žao što čujemo za iskustvo ovog korisnika".

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.