3 ZNAKA ĆE DOŽIVETI EKSTAZU U FEBRUARU: Postoje šanse da ste to BAŠ VI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

3 ZNAKA ĆE DOŽIVETI EKSTAZU U FEBRUARU: Postoje šanse da ste to BAŠ VI!

I dok čekamo februar, a ujedno i kraj retrogradnog Merkura i Venere, koji kvare naše planove, astrolozi objašnjavaju da je mesec koji dolazi bolji za sve horoskopske znake, a da će pojedinima doneti sreću

Objavljeno: 14:52h

Ukoliko se pitate kojima znakovima su zvezde naklonjene u februaru, onda treba da znate da su to Ribe, Jarčevi i Bikovi.

JARAC - Venera i Mars u vašem znaku ukazuju na susdbinske događaje, pre svega na emotivnom planu. Ovo su poznanstva koja mogu da vam promene život. Kako je Mars od skoro u vašem znaku, vi ćete u februaru bolje nego ikada biti fokusirani na svoje ciljeve i marljivo raditi na tome da ostvarite svoje želje. Dakle, želje ćete ostvariti, ali rad i trud neće izostati. Kombinacija Venere, Plutona i Marsa može da vam donese uvećanje zarade.

RIBE - Nakon 12 godina Jupiter je ušao u vaš znak, pa su pred vama ključni meseci do 11. maja. Februar će vam biti lakši nego januar, jer su planete u Jarcu, pa ćete biti kreativni. Ovo je prilika da preko prijateljskih kontakata ostvarite nešto što ste maštali. Planete rade za vas, pa ste na pragu ostvarivanja želja koje ste čekali 12 godina.

BIK - Moćan aspekat Venere sa Marsom i Plutonom u Jarcu donosi vam važne događaje u februaru. To je veoma važno za vaš posao, ali se tiče i nekog putovanja. Kako će Venera krenuti napred, osetićete olakšanje na poslu jer će stvari konačno da se pomere "sa mrtve taćke".

A ako vas zanimaju finansije, u nastavku pročitajte šta vas očekuje.

OVAN - Uran u drugom polju donosi vam promenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK - Retrogradni Merkur kreće 3. februara, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtevate povišicu.

BLIZANCI - Februar je odličan mesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da rešite pitanje nasledstva.

RAK - Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina februara vam neće doneti pomak, ali ćete krajem februara konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV - Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se menja i februaru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DEVICA -Vi ćete biti uspešni u februaru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u februaru.

VAGA - Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA - Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRELAC - Venera u drugom polju koja kreće napred donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom februara.

JARAC - Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA - Jupiter u Ribama u drugom donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE - Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam doneti dodatni novac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.