TOLIKO JE SE*SI DA SE NE SKIDAJU SA NJE: Hrvatica pokazala GOLU GUZU, a POZA je za UMRETI ODMAH (FOTO)
Sonja Kovač, Foto: Printscreen/Instagram

REDOVNO PROVOCIRA

TOLIKO JE SE*SI DA SE NE SKIDAJU SA NJE: Hrvatica pokazala GOLU GUZU, a POZA je za UMRETI ODMAH (FOTO)

Atraktivna influenserka pozirala je na peščanoj plaži u interesantnom crnom bikiniju koji je otkrio dovoljno da Sonja Kovač raspameti pratioce na Instagramu

Objavljeno: 11:29h

Influenserka Sonja Kovač ovih dana uživa u Dubaiju. Pratioce na Instagramu redovno časti golišavim fotografijama s plaže. Sada je objavila fotku na kojoj pozira s dečkom Goranom Mandićem. I dok ga ona ljubi, on joj drži ruke na pozadini.

Nakon skoro dve godine ponovno na dalekom putovanju zajedno! Kako vreme leti! Zadnje pre pandemije smo bili u Australiji, Novom Zelandu i u Finskoj. Onda je cela prošla godina prošla u uređivanju stana i evo nas već u 2022.", napisala je Sonja u objavi na Instagramu. U 24 sata Sonja je skupila više od 11 hiljada lajkova i bezbroj komentara pratioca.

"Koja slika", "Predivni ste", "Preslatki ste i želim vam puno sreće i dalje", "Divna fotografija, divan par", "Slatki ste", "Dubai vam odlično stoji", a jednu obožavateljku je zanimalo kad će se Sonja udati, no influenserka još uvek nije odgovorila na pitanje.

Inače, ona je i ranije pratioce na Instagramu počastila sa dve golišave fotografije iz sunčanog Dubajia.

Atraktivna influenserka pozirala je na peščanoj plaži u interesantnom crnom bikiniju koji je otkrio dovoljno da Sonja Kovač raspameti pratioce na Instagramu: "Ovog puta vi napišite šta bi trebalo pisati u opisu slike jer ja više ne znam šta napisati osim kako je ovo definitivno najlepša plaža u Dubaiju!", napisala je na influenserka.

"Ovako obučena trebaš čuvara", "Goriššš", "Da je plaža ne znam kako lepa, zasenila si je ovaj puta totalno", "Predivna si", "Seksi", "Prezgodna dama", "Izgledaš vrh", "Jedino što je lepše od ove plaže si ti Sonja", samo su neki od komentara na objavu atraktivne influenserke.

Sonja je česta gošća egzotičnih lokacija na kojima ili uživa ili zarađuje. Kako bilo, oduvek joj dobro ide spajanje ugodnog sa korisnim.

Tako je na putevima često prati i njen partner, ali i maleni pas.

Sliku Sonje Kovač prekrivenu belim jorganom i danas svi pamte.

"Zaboravila sam poneti haljinu za doček Nove, ali brzo sam se snašla. Evo generalne probe! Kako vam se sviđa? Gde i s kim ćete vi ispratiti staru i dočekati Novu 2022.?", napisala je influenserka ispod fotografije.

"Legendo", "Podižeš temperaturu", "Mislim da će i moja slično izgledati", Svadbena?", "Prehladićeš se", "Predivna, kao i uvijek", "Ženo, top si", samo su neki od komentara na ovo golišavo, zimsko izdanje Sonje Kovač.

Ona je već neko vreme u vezi s Goranom Mandićem, kojeg više ne skriva od javnosti.

Inače, pre par godina, hrvatska voditeljka objavila je i cenovnik njenih usluga na društvenim mrežama. Fotografiju je navodno slučajno objavila javno, umesto da je poslala osobi koja želi preko nje da se oglašava, pišu 24 sata.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Najmanja cena za objavu na njenom blogu je oko 950 evra. Objavu na Instagramu naplaćuje 1.200 evra, a ukupna cena za celi "paket" usluga za tri meseca vredi 8.200 evra, odnosno 6.950 evra sa popustom.

Nešto "jeftinija" opcija iznosila bi 2.630 evra za tri meseca, s tim da objavljuje samo jednu objavu mesečno. Jutjub vlog u kojem Sonja govori o proizvodu, naplaćuje 870 evra. Mnogi pratitelji ostali su zatečeni cenama te su se našalili kako će i oni rado krenuti u "vode" blogera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.