ULTRA MALI BIKINI JEDVA PREKRIO NJENU "MAČKICU": Previše je SE*SI, a tek koliko je VEŠTA! (FOTO)
Lindsay Brewer, Foto: Profimedia

PROVOKACIJA

ULTRA MALI BIKINI JEDVA PREKRIO NJENU "MAČKICU": Previše je SE*SI, a tek koliko je VEŠTA! (FOTO)

Ova atraktivna plavuša lansirala je i vlastitu kriptovalutu. Nosioce te kriptovalute na Raily platformi imaju priliku osvojiti i zanimljivu nagradu

Objavljeno: 14:58h

Vozačica trkačkih automobila i senzacija na Internetu, Lindsay Brewer opušta se u Meksiku, u Tulumu.

Ova lepotica pokazala je svoje isklesano telo u supermalom žutom bikiniju koji otkriva raskošne adute ove profesionalne vozačice.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ako niste upoznati sa njenom trkačkom karijerom, najvažnije je znati da je ona vozačica Honde Civic Type R broj 29 za Skip Barber Racing, te da je sada na 10. mestu u trkačkoj seriji TC Amerika.

Ova atraktivna plavuša lansirala je i vlastitu kriptovalutu. Nosioce te kriptovalute na Raily platformi imaju priliku osvojiti i zanimljivu nagradu.

U pitanju je ceo dan na trkačkoj stazi sa ovom lepoticom.

U galeriji iznad pogledajte kako seksi vozačica Lindsey Brewer izgleda van staze.

Inače, Lindzi je počela da se trka sa 11 godina, a kako kaže u jednom intervjuu za strane medije, sve je počelo kada ju je njen otac odveo na rođendansku zabavu kod prijatelja. Ovaj događaj je na kraju bio i Lindzin prvi korak ka kartingu. "Bilo je to na nekoj vrsti karting staze, gde svi idu radi zabave. Trkala sam se sa drugom decom na zabavi, ali kada sam videla da sam dosta bolja od njih, rekla sam tati: 'Stvarno želim da učestvujem u trkama"', ispričala je ona.

Lindzi kaže da je u trkama automobila pronašla svoj životni poziv i nada se da će svojim primerom inspirisati druge mlade žene i devojke da se oprobaju u ovom "muškom" sportu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.