NISAM NAŠLA GAĆICE: Dankinja ZABORAVILA da pokrije INTIMU, previše joj je SOČNA, AU! (VIDEO)
Nina Agdal, Foto: Printscreen/Instagram

PREDOBRA!

NISAM NAŠLA GAĆICE: Dankinja ZABORAVILA da pokrije INTIMU, previše joj je SOČNA, AU! (VIDEO)

Nina kaže da je zgodna zahvaljujući tome što svakoga dana trenira po četiri sata u teretani i da je srećna zbog svog lepog tela

Objavljeno: 16:52h

Dvadesetrogodišnja danska manekenka Nina Agdal koja se proslavila na naslovnim stranama magazina "Sports Illustrated" postavila je fotografiju na instagram kojoj je potpuno gola, potpisujući je sa: "Ne mogu da pronađem gaćice".

Njenih skoro milion pratilaca na Instagramu bili su oduševljeni linijom, kao i tragovima na njenom telu koja su ostala od sunčanja.

Mladoj Nini nije uopšte strano skidanje ni za magazine, ako i ni za društvene mreže. Ona to veoma često radi, ali ovo je prvi put da je skinula baš sve sa sebe.

Nina kaže da je zgodna zahvaljujući tome što svakoga dana trenira po četiri sata u teretani i da je srećna zbog svog lepog tela.

Inače,Agdal je rođena 26. marta 1992. u Danskoj gde je odrasla u gradu Hillerod.

1 / 13 Foto: Printscreen/Instagram

Agdal je otkrivena dok je bila na ulici u svom rodnom gradu. Bez iskustva u modelingu, prijavila se na takmičeje Elite Model Look. Nije pobedila, ali je tada potpisala s Elite Models Copenhagen i nastavila školovanje do svoje 18.

Nakon diplome preselila se u Sjedinjene Države, nakon čega je njena karijera modela procvetala. Slikala se za Billabong, Victoria's Secret, Adore Me, Bebe Stores i Calzedoniju. Takođe je bila u modnim editorijalima za Vogue Mexico, Elle, Cosmopolitan i CR modnu knjigu Carine Roitfeld.

Godine 2012. prvi put se pojavila u izdanju Sports Illustrated Swimsuit Issue, a potom je proglašena "Rookie of the Year". Takođe se pojavila na naslovnici časopisa Maxim za martovsko izdanje 2017. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.