MERKUR SADA UTIČE NA NAŠE PONAŠANJE! U ovom periodu posebno OBRATITE PAŽNJU na sledeće stvari koje RADITE
Merkur, Foto: Profimedia

važno

MERKUR SADA UTIČE NA NAŠE PONAŠANJE! U ovom periodu posebno OBRATITE PAŽNJU na sledeće stvari koje RADITE

Pristup zdravog razuma, pažnja posvećena detaljima i dugoročni izgled čine ovo idealnim vremenom za postavljanje dugoročnih planova

Objavljeno:

Tranzit Merkura u konjukciji sa Saturnom donosi kritičko razmišljanje koje treba primeniti na ozbiljan ili izazovan mentalni rad.

Bez produktivnog pogleda na vaš intelekt, vaš um može da se bavi negativnim stvarima i biće vam teško da se izvučete iz takve kolotečine.

1 / 4 Foto: Profimedia

Takvo negativno razmišljanje može dovesti do depresije i poteškoća u komunikaciji. Oštre ili kritične reči tada mogu dovesti do problema u vezi kao što su hladnoća, izolacija ili odbacivanje. Ključ za suočavanje sa težinom ovog tranzita je pozitivno razmišljanje i primena vašeg mozga na važne zadatke ili čak rutinske dužnosti, pišu Astrousluge.com

Ako budete zauzeti, sprečićete sklonost ka melanholiji i podlosti. Ovo je dobro vreme za stvari koje zahtevaju trajnu koncentraciju, strpljenje i zdravo rasuđivanje. Poslovni dogovori i papirologija su favorizovani.

Pristup zdravog razuma, pažnja posvećena detaljima i dugoročni izgled čine ovo idealnim vremenom za postavljanje dugoročnih planova.

Ozbiljne rasprave o teškoćama u životu mogu dovesti do korisnih ishoda. Na primer, govorenje o neprivilegovanim ili zlostavljanim u društvu. Možete da budete mentor ili da od vas traže savet, posebno mlađi ljudi.

Postoji mogućnost da se uđe u rasprave, posebno sa autoritetima. To se može izbeći zarađivanjem i iskazivanjem poštovanja prema tradiciji i precima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.