SVE VREME POGREŠNO KORISTITE ALUMINIJUMSKU FOLIJU: Baš iz OVOG RAZLOGA se CEPA i GUŽVA, bacite pogled (VIDEO)
Foto: Profimedia

korisno

SVE VREME POGREŠNO KORISTITE ALUMINIJUMSKU FOLIJU: Baš iz OVOG RAZLOGA se CEPA i GUŽVA, bacite pogled (VIDEO)

Jedna domaćica je na TikToku demonstrirala kako da koristite aluminijumsku foliju, a da vam se u tom slučaju ne cepa po krajevima, ne lepi i ne puca na sredini rolne

Objavljeno:

Domaćice (i domaćini) uvek vole da razmene savete, a ovo je jedan od korisnijih, jer nema ničeg koreg nego kad vam se aluminijuska folija ne iscepa kako treba.

Jedna domaćica je na TikToku demonstrirala kako da koristite aluminijumsku foliju, a da vam se u tom slučaju ne cepa po krajevima, ne lepi i ne puca na sredini rolne.

Savet iskusne domaćice

- Ceo život ste to radili pogrešno - objasnila je i dodala da nikada ne treba vaditi foliju iz kutije, već je čuvati tako, cepkati foliju dok je u kutiji i pažljivo, a ne u hodu i na brzinu.

U videu objašnjava da bočni delovi kutije služe kao držač za foliju koja se ne vadi iz kutije već ostaje vezana za roladu koja omogućava brze i lakše odvajanje folije.

- Neki ljudi to već možda znaju, ali ja sam toliko strastvena u tome da svima pomognem i olakšam poslove. Mislim da svaka stvar treba da ima detaljno uputstvo za primeno, to bi nam dosta olakšalo svima - rekla je.

Ovaj video pregledan je više od 11 000 puta, a zadovoljne žene ostavile su komentar.

"Upravo sam ovo otkrila i svom mužu", "Ovo je jednino uputstvo na TikToku na koju sam naletela, a da je zaiste i tačno!", poručile su zadovoljne gledateljke.

(Espreso / Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.