MAJKA JE SINU KUPILA FRIŽIDER: I to je POTPUNO PROMENILO NJIHOV ŽIVOT! (VIDEO)
Smeće, Foto: Printscreen/TikTok/lesleymcb

ŠTA VI KAŽETE NA OVO?

MAJKA JE SINU KUPILA FRIŽIDER: I to je POTPUNO PROMENILO NJIHOV ŽIVOT! (VIDEO)

"Svi znamo da ovo derište ne ide napolje niti radi ništa osim lenčari dok njegovi roditelji sede i snimaju za TikTok”, komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala

Objavljeno:

Svako dete želi provesti dan u igranju i ne brinuti o svojim obavezama, ali mnogi roditelji znaju da oni moraju biti ti koji će postaviti određene granice.

Jedna majka, pak, ima drugačiju metodu jer želi udovoljiti sinu, a onime što je napravila šokirala je društvene mreže, kako piše Mirror.

Naime, korisnica TikToka Lesli objasnila je da je njen 10-godišnji sin želeo frižider koji bi mogao držati pored svog Plejstejšna kako bi mogao nesmetano igrati videoigre i jesti i piti, a ona u tome nije videla nikakav problem pa mu je za Božić kupila mali frižider za sobu i brzo otkrila da ga više nije videla jer ne izlazi iz sobe.

U videu Lesli ulazi u sobu svog sina koji sedi na jastuku ispod svog kreveta i igra kompjutersku igricu. Zatim odlazi u njegov prostor za igranje i pokazuje frižider te kantu za smeće punu omota slatkiša i praznu limenku na vrhu.

Njen video brzo je izazvao burnu raspravu, a mnogi korisnici osudili su majku da uništava život svog sina.

"Svi znamo da ovo derište ne ide napolje niti radi ništa osim lenčari dok njegovi roditelji sede i snimaju za TikTok”, komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala:

“Ovo je zapravo jako tužno.”

Međutim, neki korisnici stali su u obranu majke te rekli kako dečak sigurno ne igra videoigre po cele dane, već samo kada to zasluži.

“Gaming je hobi - moj sin to obožava. I dalje radimo stvari na otvorenom, ali kada smo celi dan u kući, on voli igrati videoigre”, rekla je jedna majka, dok je druga dodala: “Miran je i zabavlja se. Nije kao da igra igrice čitavu večnost.”

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.