RETROGRADNI MERKUR ĆE NAJVIŠE UTICATI NA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE! Njima se ne piše DOBRO
Retrogradni Merkur, Foto: Profimedia

da li ste među njima?

RETROGRADNI MERKUR ĆE NAJVIŠE UTICATI NA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE! Njima se ne piše DOBRO

Vi ćete sve osetiti na svojoj koži!

Objavljeno:

Retrogradni Merkur počinje 14. januara, već smo vam rekli kojim znacima će najviše uticati na ljubav, a evo koji će na svojoj koži osetiti njegovo dejstvo kada su u pitanju uspeh, novac i posao!

Ovan

Merkur će biti na retrogradnoj putanji kroz vašu 11. kuću, zaduženu za odnose s drugim ljudima. Projekti koje ste timski radili ili komunikacija s ljudima koji već dugo nisu deo vašeg života, sve to isplivava i zahteva ozbiljnu reviziju! Sada je trenutak da ponovo razmotrite svoje ciljeve i odnose, i da vidite koji od njih vas vode na pravi put, a koji vas samo vuku unazad.

Horoskop
foto: Profimedia

Bik

Retrogradni Merkur je u vašoj 11. kući karijere, i usporava neki napredak koji ste očekivali na poslu. Možda ste preuzeli više odgovornosti ili očekivali neku bolju poziciju na poslu na kom ste trenutno, ali vam se čini da to sve tapka u mestu. Tek krajem meseca ćete shvatiti šta treba da uradite, a to će podrazumevati veliku promenu.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

U 3. kući komunikacije, Merkur će vas izluđivati, naročito na poslu! Svaki projekat će se odužiti, svaki sastanak će delovati kao gubljenje vremena, a ljudi s kojima delite odgovornosti kao da su nestali. Biće haotično, ali vi možete da se izvučete, samo je važno da budete fokusirani i kreativni.

Jarac

Merkur se kreće kroz vašu 2. kuću, odgovornu za novac, i tera vas da se pozabavite nekim finansijskim problemima. To čak možda i nisu konkretni problemi već planovi, nesigurnosti i neizvesnosti. Da li imate kredit, da li ga razmatrate? Želite da kupite novi stan ili auto? Za sve to Merkur će vas najpre terati da se zapitate, a tek onda vam dati snage i hrabrosti da to rešite. Ne dozvolite da vas obeshrabri!

Horoskop
foto: Profimedia

Bonus video:

00:03

Džehva doživela neprijatnost na nastupu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.