SVI JARČEVI POSEDUJU OVE SKRIVENE MOĆI: Jedna od njih je baš PREJAKA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROSKOP

SVI JARČEVI POSEDUJU OVE SKRIVENE MOĆI: Jedna od njih je baš PREJAKA!

Svaki horoskopski znak opremljen je skupom nebeskih supermoći koje im omogućavaju da prolaze kroz nepredvidivost života

Objavljeno: 15:59h

Ne nedostaje moći za studioznog i pragmatičnog Jarca, koji uspeva da se istakne u svemu što mu je bitno. Njihova marljivost i veština za preuzimanje proračunatih rizika su samo neke od njihovih jedinstvenih sposobnosti, ali Jarčevi imaju nekoliko skrivenih prednosti koje kriju u rukavu. Razotkrivanje njihovih tajni pomoći će nam da bolje razumemo šta ovaj zemaljani znak pokreće

Za početak, horoskopski znak Jarac pripada kardinalnoj grupi, što znači da su pokretači i mašine za ideje, urođenog osećaja za vođstvo. Pošto su zemaljani znaci, razumni su i realni... Ovim znacima vlada deseta kuća ,kuća karijere i imidža u javnosti, tako da su vođeni i kreću se sa jakim osećajem svrhe.

Jarac je poznat po svojoj nenadmašnoj ambiciji i poštenju, ipak postoje neke manje poznate vrline koje skromno čuvaju... Nastavite da čitate da biste otkrili Jarčeve skrivene supermoći.

Jarčevi imaju nenadmašnu izdržljivost

Horoskop
foto: Profimedia

Jarčevima vlada Saturn, planeta povezana sa strpljenjem i dugovečnošću. Niko ne može u potpunosti da nadmaši Jarca, silu koju često koriste u svoju korist na suptilne načine. Imaju vrstu izdržljivosti koja im je potrebna da napreduju u bilo kom okruženju. Jarčevi razbiju svoje ciljeve na više manjih da bi se konstantno osećali da imaju svrhu, spremni da ulože duge sate da bi uspeli.

Stoički se nose

Neki to mogu nazvati hladnoćom, ali Jarac će reći da je samo logičan... Jarčevi su analitički tip, tako da nisu previše zaokupljeni svojim ličnim osećanjima, i sigurno ih ne biste smatrali drskim ili ishitrenim u donošenju odluka ili emocionalnim reakcijama. Kao zemljani znak, Jarčevi su u stanju da praktično razmotre činjenice bilo koje situacije. To ih često čini prijateljima kojima se drugi obraćaju za pouzdane, praktične i utemeljene savete, pišu astrousluge.com

Jarčvi su gospodari vremena

Horoskop
foto: Profimedia

Strpljenje je vrlina koju Jarčevi dobro poznaju, a njihova vladajuća planeta, stabilni Saturn, brine o tome. Osim toga, oni su u stanju da prihvate kada je za nešto potrebno više vremena nego što su se nadali i ne dozvoljavaju da ih to poremeti. Jarčevi su svesni da ništa vredno ne dolazi preko noći. Oni su u stanju da ulože vreme i energiju, verujući da će rezultati doći u pravom trenutku.

Jarčevi mogu biti hiperfokusirani

Ometanja ne remete fiksiranog Jarca. Jarac kao zemljani znak ima prirodnu sposobnost da ublaži smetnje i usmeri sav svoj fokus na zadatak koji je pred njim. I ne samo to, Jarčevi žude za strukturom i stabilnošću, pa koriste svoje oštro oko za detalje... Njihov način razmišljanja orijentisan na detalje omogućava im da se organizuju na jedinstven način, što im omogućava da obavljaju zadatke sa relativnom lakoćom kad god su strastveno angažovani.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.