BIKOVIMA SLEDI BESPARICA, EVO ŠTA SE RAKOVIMA SPREMA NA LJUBAVNOM PLANU: Pročitajte dnevni HOROSKOP
Ilustracija, Foto: Profimedia

proverite vaš znak

BIKOVIMA SLEDI BESPARICA, EVO ŠTA SE RAKOVIMA SPREMA NA LJUBAVNOM PLANU: Pročitajte dnevni HOROSKOP

Pogledajte šta vas čeka!

Objavljeno: 12:55h

OVAN

LJUBAV: Biće uzbudljivih događaja u ovoj sferi, ali ipak je moguće nezadovoljstvo zbog prevelikih očekivanja. POSAO: Možete da postignete sve što zamislite kada to želite, ali danas nije taj dan. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na mestu zabave ili se zaljubiti u prijatelja. POSAO: Doživećete zastoj u tokovima novca, moguće kašnjenje plate ili opterećenost dugovima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom, loša komunikacija I loše raspoloženje. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom I svime što ima veze sa samostalnom inicijativom i privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Imaćete sukobljene emocije što će se negativno reflektovati na ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od rada sa rođacima, porodicom, ili od putovanja. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

LAV

LJUBAV: Iako ste vi inače vrlo strastveni po prirodi, danas nećete biti raspoloženi da to pokažete. POSAO: Imaćete turbulentnu situaciju na planu karijere, možda napravite i neku veliku promenu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Ovo je vreme za preispitivanje i zbog toga nećete biti zadovoljni, pogotovo ako ste u dužoj vezi. POSAO: Izgleda da vam je ovih dana najbitnije da ostvarite dobru finansijsku sigurnost. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti platonsku vezu sa nekim ili pak vezu na daljinu. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana neracionalnostima u poslovanju ili prevelikom samopopustljivošću. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, ali možda nijedna ne bude baš ono što tražite. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite kreativnim radom I umetnošću, inače ne baš sjajna situacija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je prijatelj ili slobodna, nedefinisana vrsta veze. POSAO: Imaćete problema u svim administrativnim i pravnim stvarima, kao i u svemu u vezi trgovine. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

JARAC

LJUBAV: Nećete dobiti i ono što očekujete ali pokušajte da cenite ono što se nudi. POSAO: Dobar dan za napredovanje I ulaganje energije u karijeru. Ipak mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su vrlo zainteresovane za fizički kontakt. POSAO: Problemi pri radu, sa sredstvima za rad ili ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE

LJUBAV: Sačekajte neko bolje vreme, jer danas nećete imati previše sreće u ovoj sferi života. POSAO: Selidba kancelarije, lošiji uslovi rada ili preuređenje, kao i zastoj u poslu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Upala grla ili mišića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.