SPONZORISAO KONOBARICU I RADIO JOJ STVARI KOJE NE VIĐATE NI PO FILMOVIMA: Da li je moguće da je to DOZVOLILA?
Biley Hunter, Foto: Printscreen/Instagram

da li je moguće?

SPONZORISAO KONOBARICU I RADIO JOJ STVARI KOJE NE VIĐATE NI PO FILMOVIMA: Da li je moguće da je to DOZVOLILA?

Upoznala ga je u restoranu u kojem je radila kao konobarica, a njihovo sponzorstvo započelo je brzo nakon toga

Objavljeno: 12:12h

Biley Hunter iz Indiane, SAD, otkrila je sve transakcije između sebe i svog ‘sponzora’ na svom TikTok profilu. U videu, kojeg prenosi Mirror, Bailey je objasnila da je upoznala muškarca dok je konobarila u restoranu Buffalo Wild Wings. On je u to vreme večerao s mlađom ženom, zbog čega je Bailey rekla da je znala da je to bila situacija sponzorstva.

“Odmah sam mogla reći da je to bila situacija sponzorstva. No, ja ne osuđujem i samo sam razgovarala s njima. Kada se spremao otići, ostavio mi je bakšiš od 100 dolara na račun od 40 dolarai svoju vizitkartu”, prisetila se Bailey u videu. Kada je shvatila koliki joj je bakšiš ostavio, već je bio napustio restoran. Stoga mu je odlučila zahvaliti porukom na broj s njegove vizitkarte. Počeo ju je ispitivati kada radi sledeći put i kada može doći na večeru u njenu smenu.

Bailey je čoveku rekla kada će sledeći put biti konobarica. Kada se par upoznao, on je otkrio svoj plan da kupi bar i kako želi da ona barmen. “Kad god bih mu poslala poruku, to bi uvek bilo super ležerno. Uvek bih pričala s njim kao što bih to radila s bilo kojim od svojih prijatelja”, otkrila je. Upravo je bila kupila kuću i pričala mu o svojim borbama, uključujući kako su joj se mašina za veš i suđe pokvarile istog dana. No, kada joj je muškarac ponudio pomoć, nije mogla verovati.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

“Počeo mi je slati novac za pomoć. Došlo je do te tačke da bi mi salo novac bez da sam ga uopšte pitala. To je trajalo tri godine, a onda je jednog dana rekao: 'Stvarno te želim izvesti na spoj.” Bailey je pristala i odvedena je u kupovinu gde je dobila Victoria Secret donji veš, parfem i Michael Kors torbicu. “Nikad nisam imala ništa slično”, rekla je Bailey razmišljajući o svom iskustvu.

“A zbog života u Indiani, to nije nešto na što sam navikla. Onda mi je kupio VIP ulaznice za EDC Orlando, kupio mi je karte za koncert Cardi B. I budući da sam se toliko razmazila, htela sam to ponoviti. Pa kad sam se odselila iz Indiane, dala sam ga jednom od svojih prijateljica. I počeo se brinuti za nju, brinuti se za sve njene račune, vodio je u kupovinu”, ispričala je.

Nakon što se preselila, želela je pronaći drugog sponzora, pa je počela tražiti na web stranici Seeking Arrangement, ali je otkrila da nisu svi muškarci tako ljubazni kao muškarac kojeg je upoznala kao konobarica. “Shvatila sam da je on bio jednorog. I većina sponzora želi više od samo slanja poruka”, zaključila je Bailey.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.