SLAVNA GLUMICA PODELILA TRIK ZA IDEALNO PAKOVANJE POKLONA: 1 detalj mu daje posebnu ČAR! (FOTO)
Poklon, Foto: Profimedia

VREME DARIVANJA

SLAVNA GLUMICA PODELILA TRIK ZA IDEALNO PAKOVANJE POKLONA: 1 detalj mu daje posebnu ČAR! (FOTO)

S druge strane, većina predloga osmišljena je tako da poštuje eko-pravila i solidarnost s prirodom, a time se vodila i Mišel Fajfer

Objavljeno:

Vreme je praznika, a ako još niste upakovali svoje poklone, možete se poslužiti trikom slavne Mišel Fajfer

Ako još uvek niste kupili novogodišnje poklone (ili ste ih kupili, ali i dalje samo stoje na polici), slavna glumica Mišel Fajfer ima odličan predlog kako ih možete upakovati — osim u standardan ukrasni papir. S druge strane, ako još niste rešili šta da kupite svojim dragim ljudima, evo kako odabrati savršen poklon prema karakteristikama horoskopskog znaka.

Iako materijalne stvari, naravno, nisu najvažnije, uvek je lepo obradovati nekoga sitnicom u vreme praznika, a isto tako i dobiti poklon. Kada ga pride lepo i upakujete, šaljete utisak da ste se potrudili kako biste nekome ulepšali dan i to je ono što je važnije od samog poklona.

Mnogi vole da ispolje kreativnost tako što će sami pakovati poklone i fino ih ukrasiti, a mnoštvo ideja možete naći na Pinterestu ili Instagramu.

S druge strane, većina predloga osmišljena je tako da poštuje eko-pravila i solidarnost s prirodom, a time se vodila i Mišel Fajfer.

Ona je svoje poklone ove godine zapakovala u višak tkanine koja joj nije potrebna. Tako joj je pronašla novu svrhu i izgleda odlično! Mišel je dala mašti na volju, pa je upakovala svoje poklone u crvenu i sivu tkaninu, pa svezala mašnicu na vrhu poklona.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.