VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Proverite šta VAS ČEKA! Zvezde imaju SAVETE
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROGNOZA ZA 2022. GODINU

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Proverite šta VAS ČEKA! Zvezde imaju SAVETE

Neptun je u znaku Riba. Uz podršku Jupiterovog prolaska hrišćanska vera i okupljanja će spojiti ljude u jednoj vrsti ekspanzije ljubavi i empatije za bližnje i za slabije. Opasnost su droge, alkohol, opijati, reakcije na lekove, zagađene vode. Konfuziju čini delu Riba, Strelaca i Blizanaca

Objavljeno:

Planete koje utiču na socijalnu ulogu pojedinca su Jupiter i Saturn. Oni se u 2022. godini na ekliptici malo odmiču jedan od drugoga: Jupiter prolazi znakom Ribe i početnom stepenu Ovna, dok Saturn ima tranzit Vodoliju.

Ribe i deo Ovnova imaju mogućnost ličnog razvoja, zaposlenja na željenom poslu, putovanja, obrazovanja, venčanja i ljubavnog partnerstva, ali i povećanog apetita (malo se udebljati).

Povoljan uticaj imaće osim Riba, Rakovi i Škorpije , a izazove i ''provokacije'' će osećati Device, Strelci i Blizanci. Saturn Vodolijama ukazuje na odgovornost prema drugima i nužnost socijalizacije i prihvaćanja okvira i pravila.

Za Lavove vrede upozorenja, a Vagama i Blizancima će dati praktičnu kreativnost.

Uran ima tranzit u Bika. Omogućuje Bikovima da ostvare promene koje su dugo odgađali ili se nisu usudili pokrenuti. Budi im svest o univerzalnom, duhovnom i nekonvencionalnom, drugačijem. Energija je to koja se ne može kontrolisati i koja ne dozvoljava ''status quo''.

Olakšaće promene Jarcima i Devicama. Iznenadiće Škorpije i Vodolije i prisiliti na promene.

Neptun je u znaku Riba. Uz podršku Jupiterovog prolaska hrišćanska vera i okupljanja će spojiti ljude u jednoj vrsti ekspanzije ljubavi i empatije za bližnje i za slabije. Opasnost su droge, alkohol, opijati, reakcije na lekove, zagađene vode. Konfuziju čini delu Riba, Strelaca i Blizanaca.

Pluton još uvek u Jarcu. Pokušava ojačati svest o planiranju, preispitivanju, organizaciji, eliminisati strahove od prilagođavanja kod dela Jaraca, Rakova, Vaga, Ovnova.

Olakšaće Bikovima i Devicama da lakše prihvate promene. Mars će najviše vremena biti u znaku Blizanci (od 20.avgusta do kraja godine). On prija Blizancima da uz vlastitu inicijativu postignu cilj. izaziva Strelce i postavlja im prepreke. Ribama daje poletnost i borbenost. Devicama daje odlučnost. ubrzava Vage i Vodolije.

Brze planete koje kreiraju naš svakodnevni život: Merkur i Venera započinju godinu retrogradnim (usporenim) kretanjem. Merkur je retrogradan u januaru, maju, septembru i poslednjim danima decembra. Pruža nam priliku da učimo iz grešaka u komunikaciji, da damo značaj malim stvarima, da poštujemo dogovoreno vreme, da završimo započeto i da unapredimo zaštitu uređaja koji nam svakodnevno olakšavaju život.

Venera
foto: Profimedia

Venera je retrogradna u januaru u znaku Jarca i kaže da ljubav treba pokazati na praktičan način, koliko je važno davati i primati u istom obimu i na isti način, kako ljubav i emocije treba shvatati ozbiljno a ne igrajte se sa njima, kako je važan kvalitet i da ono što nije bogato bojama može biti privlačno. Kada sve ovo sagledamo analitički i složimo mozaik, dobijamo sliku horoskopa po znacima.

POSAO OVNA – da uvek budete prvi na „startu i cilju” najbolja je motivaciona poruka Ovna. Posao vam je važan ako donosi rezultate, koji nisu uvek merljivi u novcu. Planete su na vašoj strani i daju vam podršku u afirmaciji i napretku na poslu. Veoma je važno kako se ponašate prema svojim saradnicima i ljudima i kompanijama čije usluge koristite. Možete ih inspirisati na odlične rezultate svojim entuzijazmom, ali bez pritiska i sa više razumevanja za sporiji tempo koji imaju. Do aprila vam se savetuje da planirate, pripremite i razmotrite svoje ideje i planove. Sve ovo zahteva mir i razmišljanje. Od aprila do kraja oktobra Ovan rođen od 20-31.3. imate priliku da napravite jedan od velikih koraka u poslu: napredujete, zaposlite se, promenite posao, započnete sopstveni biznis, takmiče se za novčane podsticaje ili za nagrade. Maj i jun su najaktivniji i najproduktivniji meseci.

LJUBAV - vama koji ste u braku Venera će u maju biti pogodna za trudnoću (roditeljstvo), usvajanje deteta, uživanje u kreativnim i sportskim interesovanjima vašeg deteta. Vi u ozbiljnoj vezi tada ćete se oglasiti alarmom da organizujete posebno, originalno venčanje. Jeste li slobodni? Evo mogućnosti za ljubavnu vezu sa osobom sličnog temperamenta kao vaš. Zajedno uživajte u malim i velikim avanturama, malim i velikim takmičenjima u pokazivanju emocija i entuzijazma. „Upakujte“ sve to humorom, smehom, iznenađenjima.

SAVET - neka 2022. bude lep početak vašeg dvogodišnjeg srećnog perioda. Vi ste reditelj svog filma.

POSAO BIK - potrebne su vam promene u poslu i pristupu poslu. Ove promene neće biti moguće postepeno. Vaš tempo je sporiji od okolnosti. Želite promenu, ali joj se opirete. Jednostavno ćete morati da „zakoračite” u nepoznato. Ako to ne uradite sami, bićete primorani. Lakše će vama koji ste mlađi i koji ne robujete starim navikama. Stari poslovi koji su već uhodani jednostavno neće moći da se realizuju na takav način. Važno je da ih završite ili jednostavno otpišete. Veliki preokret i napredak će napraviti Bikovi rođeni od 01-10.5, ali pod uslovom da budu hrabri i brzi. Ostavite marketing mladim ljudima koji će svojim potpuno novim pristupom biti efikasni. U poslovnom partnerstvu, jednakost vam je najvažnija u 2022. godini, ne pokušavajte da dominirate i ne dozvolite drugima da postavljaju sva pravila umesto vas. Najuspešniji poslovni period je leto - jul i avgust. Shodno tome prilagodite svoje poslovne planove.

LJUBAV - ljubav je veoma važan deo vašeg života. Bez ljubavi si kao maslina bez ulja. Za one od vas koji ste dugo u braku, rutina u vezi postaje dosadna. Pokušajte da to promenite, a najbolje je da krenete od sebe: novi stil oblačenja i kompletan vizuelni utisak, pokloni i znaci pažnje za partnera, romantični gestovi. Vama koji ste sada slobodni potrebna je avantura sa osobom koja vas privlači izazovima – različitom od vašeg „tipa“ osobe. Ako vam se dogodi još ovakvih avantura budite srećni jer će iskustva biti dragocena.

SAVET - 2022. slušajte druge, a ne ponavljajte svoje misli.

POSAO BLIZANCI - volite da radite više poslova u isto vreme i aktivno učestvujete u brojnim poslovnim projektima. Ovo često raspršuje vašu energiju pa postajete nervozni ili površni. Za prva četiri meseca 2022. Jupiter će vam postaviti čitav niz poslovnih iznenađenja i izazova. Svaki od njih je drugačiji i morate odlučiti na osnovu logike, a ne emocija. Vi koji ste rođeni 21-31.05 i rođeni 12-20.6 treba da budete posebno oprezni i oprezni. Nije preporučljivo slušati zavodljiva obećanja. Veoma intenzivan period poslovanja počinje u drugoj polovini avgusta i traje do kraja godine. Tada ćete raditi veoma intenzivno i nećete imati odmor. Ko vredno radi greši, zato ne budi strog prema sopstvenim greškama. Odlični ste u dinamičnoj prodaji i brokerskim poslovima i tamo ćete imati odlične rezultate. Ako se bavite sportom, onda ćete se izdvojiti i moći ćete da se pohvalite uspesima i pobedama.

LJUBAV - Vi koji prolazite kroz krizu srednjih godina treba da znate da Neptun idealizuje sliku potencijalnih ljubavi, a iz postojeće veze vas podstiče na bekstvo. Njegova priroda je da zamagli pravu sliku stvarnosti, a zatim razočara. Zato u slučaju bekstva ne idite predaleko, jer ćete se pre ili kasnije vratiti. Ako imate manje od 25 godina onda je dobro proći kroz izazove da biste za dve godine znali da izaberete pravu osobu za sebe. Najviše sreće i ljubavi imaćete u junu i julu. Ako ste dugo u braku, iskoristite svaku priliku da putujete zajedno.

SAVET – U 2022. imajte pri ruci nekoliko „pojasa za spasavanje“ i dobar kompas.

POSAO RAKA – najvažnije vam je da se na poslu osećate kao kod kuće ili da radite od kuće ili da razvijate porodični biznis ili da radite u javnom sektoru gde se osećate bezbedno. Ako tražite posao, neka vam ovo bude vodič, osim ako niste izuzetno preduzimljivi i nezavisni. Veoma je važno da imate prijatan odnos sa kolegama sa sredinom u kojoj radite i da ste ravnopravni. U 2022. godini vaši pretpostavljeni (šefovi) će biti ljubazni prema vama i podržaće vas na vrlo konkretan način, ali samo ako pokažete želju za napredovanjem i ambiciju u poslu. Zato nemojte biti skromni i usudite se da napravite bar jedan korak napred. Rakovi rođeni 13.7.7 imaće još nekoliko prepreka na putu ili strah od promene. U 2022. godini najveće mogućnosti zarade su vam u ugostiteljstvu, turizmu, seoskoj proizvodnji (ulje, povrće, sokovi) i ribolovu. Vi koji radite u javnom sektoru možete bezbedno da uživate u svom poslu ili da odete u penziju ako za to imate uslove.

LJUBAV - većina vas će uživati u postojećem partnerstvu i obogatiti ga novim sadržajima: romantična putovanja ili putovanja u inostranstvo, a vama sa dužim brakovima život će obogatiti unuci, venčanja ili veridbe vaše dece. Sećaćete se mladosti i biti srećni. Za vas koji ste slobodni, Jupiter pruža prelepe mogućnosti za ljubavnu vezu koja nije samo prolazna avantura. Taj odnos bi vrlo brzo postao „pravi“ i pružio vam ono što vam je potrebno: nežnost, pažnju, osećaj sigurnosti i podrške i uklopio bi se u očekivanja vaše porodice. Prihvatite to sa poverenjem.

SAVET – usudite se da izađete iz postojeće zone i proširite granice svoje teritorije.

LAV POSAO – Volite da organizujete posao i u njega uvlačite druge ljude. Kad god možete, delegirate svoje zadatke drugima. To je osobina liderstva, ali često izaziva otpor ili nezadovoljstvo kod izvršioca posla. U 2022. svakako je bolje da sarađujete, pokažite razumevanje za kolege i poštujte zahteve svojih pretpostavljenih. Takvo prilagođavanje prilikama je posebno potrebno vama koji ste rođeni od 13-22.8. Samo tako ćete moći da održite korak sa poslom i ostvarite bar deo svojih želja. Naučite da prihvatite ograničenja i tako naučite da ono što trenutno ne možete da uradite ne treba forsirati i da očigledno nije pravo vreme za implementaciju ideje. Veoma inovativni u poslu biće Lavovi rođeni od 3-12.08. Ove poslovne ideje su malo ispred vremena i nedostaje im infrastruktura (tehnika, tehnologija, ljudi). Važna je dobra priprema, što je uvek pola posla. Uživajte u putovanju do svog odredišta.

LJUBAV - da nikada nije kasno za ljubav će dokazati mnogo vas u odraslom dobu. Ne voliš i ne želiš da živiš sam, bez ljubavi. Zato ćete započeti vezu sa namerom da živite zajedno sa osobom koju poznajete i prema kojoj osećate više poverenja nego seksualne privlačnosti. To je mudra odluka. Deo vas u srednjim godinama doživeće svoju pravu dramu. Uzrok je stagnacija i dosada u postojećoj ljubavnoj vezi i potreba da još jednom proživite svoju mladost. Avanture će, pored uživanja i uzbuđenja za kojima žudite, izazvati osećanje krivice i kajanja.

SAVET – sve se dešava sa razlogom i najbolje je za vas.

DEVICA POSAO – radi marljivo i budi skroman – to je lepa vrlina. Često se vrlina u poslu vraća tek posle dužeg vremena i nakon što drugi naprave velike greške i propuste. Ali uvek je važno živeti u skladu sa svojim karakterom i usput ispravljati ono što vas sprečava da budete srećni i uspešni. U 2022. godini vaši poslovni saradnici će više puta praviti greške i propuste koje ćete ispravljati kako biste sačuvali svoju reputaciju. Treba vam više optimizma nego opreza, jer će sve biti u redu. Zato ćete dobijati ponude da promenite posao i napredujete. Slobodno ih prihvatite. Vama koji ste rođeni 14-22.9. vraća mnogo godina truda u poslu kroz materijalnu i formalnu nagradu i dolazi do velike promene u vašu korist. Osećaćete se snažno i uživaćete. Tehnološki napredak u vašem poslu olakšaće vam svakodnevne obaveze,

LJUBAV - kao nemirno more, vaš ljubavni život će biti nemiran. O dosadi nema govora. Nove ljubavne prilike (naročito u leto i jesen) i nova poznanstva biće isprepletena sastancima i porukama ljudi iz vaše prošlosti. Tada dolazi do zabune jer nećete moći da kontrolišete svoje emocije. Uzalud ćete se truditi da budete racionalni, jer će emocije biti jače i ne mogu se kontrolisati. Vreme je da otpustite kočnice i radujete se ljubavnim izazovima. Otkrićete sopstvenu prirodu – potrebu za davanjem i primanjem ljubavi, bez planova, bez analize i procene. To je ono što ti treba.

SAVET – naučite da surfujete na talasima ljubavi i života i prepustite se emocijama.

VAGA POSAO - rođeni od 4-15.10 lako i udobno ćete došetati do zacrtanog poslovnog cilja. Vlasti će vas podržati i dati vam priliku da dokažete svoj potencijal. To je neka vrsta nagrade za ono što ste radili u poslednje dve do tri godine i kako ste se odnosili prema svom poslu. Volite da uvek imate poslovne partnere jer se tada osećate sigurnije i motivisanije. U 2022. godini ljudi koje dobro poznajete i sa kojima imate dobro poslovno iskustvo odličan su izbor za poslovna partnerstva i blisku saradnju. Lako možete dobiti finansijsku podršku za ideje i projekte. Umerenost u ambiciji se zove realnost – tako se treba ponašati u poslu. Napredovanje će doneti veliku odgovornost, ali većina vas je sada spremna za to. Velike ambicije za vas koji ste rođeni od 15.-22.10. nisu ostvarivi i naići ćete na velike prepreke. Ovo je znak da to treba da odložite za nekoliko godina dok se ne stvore bolje mogućnosti.

LJUBAV – da biste voleli sebe i život uvek vam je potreban neko pored vas, da se ogledate u očima i srcu te osobe i da upotpunite sebe. Zato se često zaljubljujete u ljubav a ne u samu osobu. Oni među vama mlađi od 30 godina imaće ljubavnu vezu koja ispituje vašu zrelost i spremnost za ozbiljno partnerstvo. Dobro je pokušati da živimo zajedno. Oktobar 2022. je pravi festival zaljubljenosti i ljubavi za sve Vaga. Iskoristite taj period na najbolji način, bez obzira kojoj generaciji pripadate. Ljubav je potrebna i ohrabrujuća. Vi čija je veza u krizi moraćete da preispitate koliko volite sebe i da li vas je partner zasenio. Kriza je prilika za novi početak, a neki od vas će ipak morati da prihvate kraj veze.

SAVET – lep i kvalitetan odnos sa drugima mogu da imaju samo oni koji sebe cene i vole.

POSAO ŠKORPIJE - većina vas će 2022. ploviti mirnijim vodama, a to znači da ćete se osećati optimistično. Iskoristite Jupiterovu naklonost: poboljšajte uslove u vašem postojećem poslu; prijavite se na konkurse i opišite sve svoje kvalitete; ako studirate ne propustite nijedan ispit; ako ste privatni preduzetnik pojačajte marketing; proširite posao u inostranstvu ili potražite posao u inostranstvu; obrazujte se dalje. Imate sreće u svim ovim koracima. Nešto više ograničenja, formalnih prepreka, čekanja na odluke vlasti i više lične nesigurnosti (i frustracije) na poslu doživeće rođeni od 10. do 17. novembra. preporučljivo je da svaki korak dobro isplanirate, da su vaši planovi i ambicije realni u trenutnim okolnostima, da budete strpljivi i uporni i da sve radite pošteno. Izaberite lakši način. Budite što ljubazniji i ljubazniji. Veće mogućnosti i veće promene očekuju vas koji se bavite finansijama.

LJUBAV - ni u kom slučaju ne tretirajte ljubav površno, a nikada sebično. Ljubomora i posesivnost mogu sve pokvariti i dovesti do ozbiljnih problema. Umete da izrazite svoju ljubav veoma lepo, nežno, sa posebnim šarmom – niko vam tada ne može odoleti. Ako u vašem partnerstvu više nema komunikacije i razgovora, pokažite gestovima i delima svoju privrženost i poštovanje. Vi koji ste slobodni morate sebi dozvoliti bar jednu prolaznu vezu pre nego što postanete ozbiljniji. Za mnoge od vas osnovni kriterijum je seksualna privlačnost. Obavezno pogledajte ostale kvalitete i nedostatke osobe.

SAVET - lepa reč otvara i ona vrata koja su zaključana.

POSAO STRELCA - u prvoj polovini 2022. Jupiter vas čini ludo hrabrim i preteranim optimistom. Potreban je poslovni entuzijazam i bez njega nema napretka, ali se u tom entuzijazmu zanemaruju ili ignorišu mnogi važni detalji. Ovo je opasno u poslovanju jer ima loše finansijske posledice. Zato budite optimisti, ali neka vam neko objektivno analizira sve činjenice i detalje. Nećete moći sami. Neptun će vama koji ste rođeni 3-14.12. malo zamaglite sliku vašeg poslovnog pravca. Tako ćete biti u nedoumici i često će se neko protiviti vašoj odluci ili vašoj ideji. U periodu od sredine maja do kraja oktobra moći ćete da postignete mnogo i tačno definišete svoje ciljeve. Zatim morate dati sve od sebe da budete primećeni u postojećem poslu ili da dobijete posao koji želite ili da započnete dodatni posao i povećate prihod. Trošenje na vas takođe ide dobro i lako. Malo uštede do novembra dalo bi vam osećaj sigurnosti - pokušajte.

LJUBAV - ako se bavite muzikom onda 2022. možete pisati najbolje ljubavne pesme jer će biti sreće i suza. Vama koji ste mladi i slobodni sve je dozvoljeno: budite zaljubljeni u nebo, a ako počnete da padate na zemlju, onda uključite padobran ili tu ljubav zamenite novom. Svima vama koji ste u ozbiljnoj vezi i u braku neće biti lako da odolite iskušenju. Žudite za uzbuđenjem i iskušenjem. Nedostatak nežnosti koji ćete osećati nije samo „kriva” osoba sa kojom živite. Morate biti iskreni prema sebi i preispitati svoj deo emocionalne krize. Izrazite romantične emocije romantičnim ponašanjem. Nekima od vas će biti primamljivo da utehu potraže van kuće, ali na kraju godine moraćete sve da priznate i platite cenu „kamatom“.

SAVET – kada nešto sečemo, moramo to da izmerimo nekoliko puta pre sečenja – ovo važi i za vas 2022. godine.

POSAO JARCA - često provodite više vremena na poslu nego sa porodicom, jer su porodice te koje žele da obezbede udoban život. Sada imate priliku da dobro izbalansirate svoje poslovne obaveze kako biste imali dovoljno vremena za privatni život. U prvom kvartalu 2022. imate podršku Marsa za poslovnu inicijativu i prednost u odnosu na konkurenciju koju možete lako pobediti. Merkur vam pruža podršku u administrativnim pitanjima (dozvole, sertifikati, potrebna dokumentacija), u komunikaciji sa ljudima, sa tržištem (reklamne poruke) i sa medijima. Venera će pomoći u finansijama ako ulažete i uz dobar povraćaj ulaganja ako ste u preduzetništvu ili bolju platu ako radite za druge. Nemojte biti skromni i samozatajni, već pokažite više samopouzdanja i svoju ambiciju da napredujete. Zaslužujete bolji posao, veću platu, a odgovornost je deo vašeg karaktera.

LJUBAV - jedan ste od horoskopskih znakova koji će svojoj ljubavi posvetiti mnogo vremena i energije. Svoje emocije shvatate ozbiljno. Svojim postupcima i izrazima uvek ćete dati do znanja osobi da je iskreno volite i da zato činite sve što možete da joj to dokažete. Za vas ljubav nisu samo lepe reči, već je pre svega briga za partnera, odanost „u dobru i u zlu“. Ozbiljnu vezu ili brak započeće Jarčevi rođeni 11-19.1, a jedan deo vas prekinuće vezu ili brak koji više niste uspeli da oporavite i sačuvate. Samci će pri prvom susretu iskreno reći šta očekuju.

SAVET – ne zaboravite srećne i radosne trenutke koji život čine lepim. Pokažite svoj magični osmeh svaki dan.

POSAO VODOLIJA – planeta Saturn u vašem znaku kao svetionik vam pokazuje pravi put i pokazuje stene koje mogu biti opasne. Zato se treba orijentisati i slediti Saturnove principe: poštujte ograničenja i autoritete svih vrsta, budite iskreni prema sebi i drugima, dobro i savesno pripremajte svaki poslovni korak i sarađujte samo sa dobro dokazanim poslovnim partnerima. Kada vam se ponudi viša pozicija na poslu, potrebno je dobro razmisliti pre nego što je prihvatite jer ona sadrži veliku odgovornost (na koju ste verovatno spremni), ali i niz poslova koji vam nisu kreativni ili privlačni. Neki od vas će osetiti nedostatak hrabrosti za izazove, ali će vam podrška ljudi od poverenja pomoći da se odvažite da prihvatite ponudu koja vas vodi u budućnost, posebno vi koji ste rođeni u periodu 31.1-12.2. Imate najbolji poslovni period od februara do maja 2022. - iskoristite to.

LJUBAV - prolazak Jupitera u znak Vodolije ostavio je trag u vašem ljubavnom životu tako da vam je probudio životni optimizam i želju za uživanjem u ljubavi. Ljubavna veza koju ste započeli u poslednjih godinu dana ima potencijal da postane ozbiljnija nego što još uvek mislite. Od početka ste više uživali iz svog zadovoljstva, a sada u 2022. počinjete dublje da upoznajete osobu. Zato ćete u toj osobi prepoznati ono što je neophodno za vašu sreću i za vaše poverenje. Vi koji u poslednje vreme niste obraćali pažnju na svoju ljubavnu vezu, sigurno ćete osetiti posledice u vidu usamljenosti. Vreme je za početak i ljubav i ljubav ponovo.

SAVET – Život brzo prolazi i nema reprize – zato uživajte u njegovim darovima.

RIBA POSAO - 2022. godine mnogi od vas će osetiti prisustvo sreće u poslu. Moguć je veliki napredak. Najviše sreće u poslu imaće Ribe koje rade u obrazovanju, pravu, sveštenstvu, brizi o ljudima, ljudskim pravima, inostranstvu, izdavaštvu, filmu i televiziji. Možete lako i brzo napredovati u materijalnom i duhovnom smislu. Posao će uključivati putovanja i lansiranje novih ideja. Vlasti će vam biti naklonjene i poštovaće vaše zahteve i zahteve da napredujete i postignete svoj profesionalni cilj. Za vas će biti posebno dobro ako vaš cilj uključuje viši cilj i dobrobit drugih ljudi. Zato se samo pokrenite i konstruktivno usredsredite svoju energiju. Obavezno naučite nešto novo, unapredite svoje znanje, naučite strane jezike jer će vam biti potrebni. U inostranstvu vam je otvoreno bilo da samo poslujete sa strancima ili se krećete u inostranstvo. Ako imate tužbe, možete ih srećno okončati, ali pod uslovom da je ono što tražite pošteno.

LJUBAV – ljubav je veliki fokus i velika potreba da budete voljeni i da se voli. Za neke je to nova ljubav koja će se vrlo brzo razviti, prepoznata od prvog trenutka. Drugi će trenutke svog života proživeti veridbom ili venčanjem i krunisati svoju ljubav, sa velikim entuzijazmom. Ima puno optimizma, a za deo vas koji ste rođeni od 2-11.3. ima mnogo iluzija koje se mogu raspršiti kao mehurići od sapunice. Mart, april i maj su vaši najromantičniji meseci u 2022. Dajte sve od sebe da u potpunosti uživate. Budite kreativni u oblačenju i svom stilu. Budite kreativni u odnosu sa partnerom.

SAVET – budite na sedmom nebu, ali ne ronite suze ako nije sve savršeno, kako ste zamislili.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.