POHOVANIM ĆEVAPIMA JE TEŠKO ODOLETI! Spolja hrskavi, a unutra meki kao duša (RECEPT)
Ćevapi, Foto: Printscreen/Youtube/Volim meso

probajte ih

POHOVANIM ĆEVAPIMA JE TEŠKO ODOLETI! Spolja hrskavi, a unutra meki kao duša (RECEPT)

Probajte ovaj originalan recept za ćevape i oduševićete se drugačijim ukusom

Objavljeno:

Ne znate da li biste radije jeli ćevape ili pohovano meso? Zašto onda ne biste spremili pohovane ćevape i sebi priuštili najbolje od oba jela!

POTREBNO JE: 300 g mlevenog mesa, 300 g belog krompira, 1 glavica crnog luka, 2 čena belog luka, so, 2 žumanca, biber, origano.

ZA POHOVANJE: 2 belanca, brašno, prezle.

PRIPREMA: Krompir skuvajte, ohladite i izrendajte. Izmešajte ga sa mlevenim mesom, sitno iseckanim crnim lukom, belim lukom i žumancima. Posolite i začinite po ukusu i dobro umesite. Od dobijene mase nauljenim rukama oblikujte ćevape i svaki uvaljajte u brašno, pa u ulupana belanca i na kraju u prezle. Pržite ćevape u dubokom vrelom ulju, ocedite i servirajte sa sezonskom salatom.

(Espreso/Zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.