OBJAVLJUJE REALNE FOTOGRAFIJE SVOG TELA! Razlika je ogromna, ne verujte svemu što vidite (FOTO)
Telo, Foto: Profimedia

neverovatno

OBJAVLJUJE REALNE FOTOGRAFIJE SVOG TELA! Razlika je ogromna, ne verujte svemu što vidite (FOTO)

Bri je otkrila i neke detalje o samom početku svog projekta

Objavljeno:

Živimo u svetu koji je pod velikim uticajem društvenih medija, a ono što svakodnevno vidimo je stalan lanac slika koje prikazuju srećne ljude sa savršenim telima na prelepim mestima. Često takve slike i takav život nije onakav kakav se predstavlja na internetu, a slika ovog 'savršenog' života može mnoge naterati da teže ka višem i boljem i da se porede sa ovim ljudima 'bez' mana.

Bree Lenehan je kreator i vlasnik sadržaja društvenih medija. Prati je 502.000 ljudi, a nedavno je privukla pažnju mnogih jer je svakog ponedeljka počela da objavljuje uporedne fotografije, odnosno kako izgleda njeno telo kada pozira za fotografiju, a kako kada je opuštena (što je njeno pravo telo). Ona je ovaj projekat nazvala 'Real me Mondai' i želi da podstakne druge da ne veruju svemu što vide na internetu i da se ne upoređuju sa tim. Pored toga, on želi da podstakne žene da vole svoja tela u stvarnom obliku.

Često na svojim društvenim mrežama govori o zdravlju, samopoštovanju i pozitivnosti.

Bri je rekla Bored Pandi da je prijatno iznenađena pozitivnim odzivom na takve fotografije i da želi da podstakne druge da se upuste u projekat. – Želim da ohrabrim ljude da žude za realnošću i istinskom vezom umesto za poziranim, savršenim, lažnim fotografijama koje obično konzumiramo na društvenim mrežama. Moje srce je puno pomoći ljudima da se osećaju bolje i da imaju više ljubavi prema sebi - dodala je ona.

Bri je otkrila i neke detalje o samom početku svog projekta.

U moru poziranih i lažnih slika, veoma je teško postaviti fotografije koje zaista pokazuju pravi izgled tela. Za to je potrebna hrabrost. - Prvo sam pokrenula nedeljni serijal 'Real Me Mondai' jer sam odrastajući stvorila negativnu sliku o svom telu i želela sam da izazovem sebe da izrazim svoje pravo ja, umesto da svoje 'savršeno' ja objavljujem na društvenim mrežama - kaže Bri.

Takođe je dodala da joj je to podiglo samopouzdanje. Bri takođe nije krila da je pomagala drugima da prevaziđu svoju nesigurnost.

- Dajte prednost pozitivnom razgovoru sa sobom. Potcenjujemo moć našeg uma. Voli sebe. Potrebna je praksa, vreme i mnogo ljubaznosti. Ne radi se o tome kako izgledate spolja, već o tome kako izgledate iznutra. Biti ljubazniji prema sebi promenio je moj svet “, rekla je Bri.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.