"MUŽ I JA NE DELIMO SOBU!" Žena objavila ispovest i otkrila RAZLOG!
Tifani Mišel, Foto: Printscreen/Tiktok/tiffani.michelle

VAU!

"MUŽ I JA NE DELIMO SOBU!" Žena objavila ispovest i otkrila RAZLOG!

Do 6. razreda sam sobu delila sa sestrom, pa sam jedva dočekala da imam svoju sobu i znala sam da kada se to napokon bude ostvarilo želim samo svoj prostor; i nikog drugog u njemu

Objavljeno:

Dok tajna srećnog braka po nekima leži u redovnog razgovoru ili pak u dobrom seksu, neki smatraju da su odvojene spavaće sobe recept za uspeh.

To misli i TikTok korisnica Tifani Mišel koja u svom videu kaže kako ne shvata zašto se podrazumeva da supružnici do kraja života dele spavaću sobu i krevet.

Njen video na profilu @tiffani.michelle je nedavno postao viralan sa čak 2.8 miliona lajkova, a u njemu Mišel opisuje nesvakidašnji aranžman spavanja koji je organizovala sa suprugom.

- Do 6. razreda sam sobu delila sa sestrom, pa sam jedva dočekala da imam svoju sobu i znala sam da kada se to napokon bude ostvarilo želim samo svoj prostor; i nikog drugog u njemu! - ispričala je, no onda je, kaže, odrasla i zaljubila se.

@tiffani.michelle

Reply to @gothippi most of this is stuff I had from my classroom (lights, calendar) before we went virtual or saved from when I lived alone years ago

♬ original sound - Tiffani Michelle

Ipak, Mišel ni nakon sudbonosnog "Da" nije odustala od ideje o prostoru koji će biti samo njen a koji joj je, ističe, 'važan za mentalno zdravlje i sreću'.

- Počeli smo da živimo zajedno, a ja sam si mislila "Šta ću sad..." - priča ona, no na svoju sreću odabrala je partnera koji joj je bio spreman da joj udovolji, pa su dogovorili da će soba u kojoj je kancelarija biti samo njena - i da će joj kad god poželi služiti i kao spavaća.

Mišel je tako dobila ured u koji je ugradila i veliki ormar, krevet i lavabo; jer zašto joj, kaže, ne bi bilo udobno dok radi...

- Brak ne znači poništavanje svojih granica i odricanje se ličnog prostora - komentarisao je jedan TikToker.

- Često nas uče da ljubav znači deliti sve i da je razdvojenost od supružnika negativna stvar, a spavanje u odvojenim sobama trebalo bi biti normalno, za sve koji to žele naravno - napisala je jedna devojka, a prenosi The Sun.

Bonus video:

27:52

KVIZ MOZAIK 21.12.2021.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.