IMAM ODNOSE SA OŽENJENIMA U HOTELU SA 5 ZVEZDICA, DOSADAN SE*S PRETVARAM U VRHUNSKI: JEDNO najviše volim da mi RADE
Gweneth Lee, Foto: Printscreen/Instagram

najpoznatija ljubavnica

IMAM ODNOSE SA OŽENJENIMA U HOTELU SA 5 ZVEZDICA, DOSADAN SE*S PRETVARAM U VRHUNSKI: JEDNO najviše volim da mi RADE

Gweneth Lee je tokom pandemije prekršila pravila karantin kako bi nastavila viđati svoje ljubavnike

Objavljeno: 09:46h

Božić i preljuba idu ruku pod ruku, otkrila je britanska najtraženija ljubavnica Gweneth Lee (49), piše Daily Mail.

Gweneth, koja živi u luksuznom Chelseaju u zapadnom Londonu, tvrdi da ona ide na sastanke s mnoštvom oženjenih bogatih muškaraca. Potražnja za njom raste za praznike.

Savršeni izlazak za Božić za nju je seks u hotelu s pet zvezdica, nakon čega sledi odlazak u kupovinu dizajnerskih krpica. Njeni ljubavnici tepaju joj da je njihova "mala božićna razbibriga".

"Imam više dejtova nego ikada pre. Sezona je varanja. Svi smo predugo bili zatvoreni i želimo se malo zabaviti", kazala je Gweneth.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Njen suprug Robert preminuo je od raka 2011. godine. Gweneth je imala aferu s više od 130 oženjenih muškaraca nakon što ih je upoznala na jednoj stranici za upoznavanje. Ona je imala profil na toj stranici i pre suprugove smrti koji je takođe bio serijski preljubnik.

'Seks im je postao dosadan'

"Saznala sam što radi i pomislila: 'Ako ga ne mogu pobediti, pridružiću mu se'. Nakon što je umro, nisam želela drugog supruga. Afere mi odgovaraju. Tako nema dosade i lošeg seksa koji neizbežno prate dugotrajnu vezu", ispričala je Gweneth.

Ona je tokom pandemije prekršila pravila karantina kako bi nastavila viđati svoje ljubavnike. No, sada su mere popustile, pa joj je laknulo."Božić i Nova godina definitivno otkrivaju zločestu stranu kod muškaraca. Oni žele uživati ​​u strasti pre nego što budu zatvoreni kod kuće sa svojim porodicama na nedelju dana. Svi su u braku i apsolutno nemaju nameru napustiti svoje žene. Ja sam njihova mala božićna razbibriga", otkrila je Gweneth.

"Svi su oni dugo u braku i seks im je postao dosadan. To se dogodi kada spavaš s istom osobom decenijama. Ljudi se prestaju truditi i seks postaje rutina. Pazim da seks nikada ne bude dosadan. To je za mene uvek veliki događaj i nešto što treba proslaviti", ispričala je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.