BILA JE I STRIPTIZETA I UČITELJICA, A ONDA SE POSVETILA "PRLJAVOJ" RADNJI: Nudi sve, a tek KOLIKI ADUT IMA (FOTO)
Monika Huldt, Foto: Printscreen/Instagram

ZARAĐUJE MILIONE

BILA JE I STRIPTIZETA I UČITELJICA, A ONDA SE POSVETILA "PRLJAVOJ" RADNJI: Nudi sve, a tek KOLIKI ADUT IMA (FOTO)

Inače, Monika sada radi kao model za donji veš, a fotografije objavljuje na stranici kojoj mogu da pristupe samo osobe koje joj uplate novac

Objavljeno: 16:29h

Monika Huldt (37) je radila kao učiteljica, a kada su roditelji dece saznali da pored tog posla ima još jedan, podneli su zahtev da Monika dobije otkaz.

Naime, ona radila je kao striptizeta, jer plata koju je dobijala kao učiteljica nije bila dovoljna da plati njene troškove.

Kako je svojevremeno ispričala u jednom intervjuu, kada je imala pet godina, iz Poljske se preselila u Švedsku, gde je proživljavala torturu.

Deca su je nazivala pogrdnim imenima, a sve je otišlo dotle da su joj čak uništili kuću.

Sada, kada je srećno udata i dobro zarađuje, Monika želi da poruči ljudima koliko je važno biti ljubazan prema drugima.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

- Imala sam 12 godina kada je maltretiranje vršnjaka uzelo maha i događalo se svake nedelje. To je počelo sa zaljubljivanjem, kada su moji vršnjaci imali prve momke i devojke, pa sam i ja sam poželela da budem deo toga. Slali su mi papiriće na kojima su me pitali da im budem devojka, a kada bih odgovorila potvrdno, pisali bi mi da sam ružna i da su se šalili - rekla je ova žena.

Monika, koja je danas veoma popularna na društvenim mrežama, kaže da je taj period života za nju je njene roditelje bio užasno težak i poražavajuć.

Ona ističe da su je deca ismevala, jer je iz druge zemlje i nazivali su je "prljavom migrantkinjom".

- To su uglavnom bili dečaci, ali bilo je i devojaka koje su sto radile. Uzimali su mi stvari i nisu želeli da ih vrate. To me je jako uznemiravalo. Pokušavala sam da se nasmejem tome kako ne bih izgledala glupo, ali bilo je užasno - priseća se ona.

Monika kaže da je sve to na nju užasno uticalo, zbog čega je počela da izbegava obroke ili da povraća posle jela.

- Mislila sam da ću, ako smršam, biti poželjnija i da će želeti da se druže sa mnom. Govorili su mi da sam ružna i ja sam verovala da jesam, da nikada neću naći nikoga. Jednog dana je bilo toliko užasno da sam pokušala da se ubijem. Najbolja prijateljica me je našla i odvela me u bolnicu. To je bilo zaista teško vreme u mom životu i osećala sam kao da ne mogu da verujem nikome - priča ona.

Maltretiranje nije doživljavala samo u školi, već je meta bila i njena kuća u kojoj je živela sa roditeljima, pa su joj tako gađali kuću jajima, prevrtali kante za smeće i slično.

Ona je, srećom, uspela da se izvuče iz nasilja koje je doživljavala u školi, ali kaže da je to ostavilo posledice na nju. Trebalo joj je dugo da stekne samopouzdanje, zbog čega sada pokušava da podigne svest o nasilju na društvenim mrežama.

- Voleli bih da se vratim u to doba i mlađoj sebi kažem da će biti bolje, da ne treba da je zanima šta drugi pričaju. Mislim da me je sve kroz šta sam prošla ojačalo, ali društvene mreže su užasne. Ponekad me hejteri povrede i nekad plačem zbog toga. Čitavo ovo iskustvo me je definitivno učinilo otvorenijom i ljubaznijom, naučilo me da prihvatam druge i njihove izbore - poručila je Monika.

Inače, Monika sada radi kao model za donji veš, a fotografije objavljuje na stranici kojoj mogu da pristupe samo osobe koje joj uplate novac.

- Zarađujem više nego odlično, samo ću to reći, a verujem u to da moje fotografije gledaju i oni koji su me ponižavali. Mogu sam da im mahnem parama koje oni nikada neće imati i o kojima mogu samo da maštaju - zaključila je Monika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.