SPREMITE DOMAĆI ĆUŠPAJZ ZBOG KOG ĆETE ZABORAVITI NA SVAKI DRUGI: Za tren je gotov, a još brže VRAĆA SNAGU (VIDEO)
Posni ćušpajz, Foto: Printscreen/Youtube/Bakina kuhinja

PREUKUSAN

SPREMITE DOMAĆI ĆUŠPAJZ ZBOG KOG ĆETE ZABORAVITI NA SVAKI DRUGI: Za tren je gotov, a još brže VRAĆA SNAGU (VIDEO)

Brzo se sprema, a još brže vraća snagu

Objavljeno: 14:53h

Potrebno je

2 glavice crnog luka

4-5 svežih ili smrznutih paprika

2 šargarepe

2 sveža ili iz flaše paradajza

4 krompira

Ćuspajz
foto: Printscreen/Youtube/Bakina kuhinja

3 čena belog luka

celerov list

lovorov list suvi začin (po želji) so...biber

crvena mlevena paprika

peršunov list

Priprema:

Luk iseći na rezance kao i papriku. Šargarepu na krugove. Paradajz oguliti pa iseći na kocke. Krompir oguliti i iseći na krugove. Izdinstati luk crni luk na ulju, dodati papriku, šargarepu dodati beli luk. Ubaciti mlevenu crvenu papriku. Dinstati još malo.

Ubaciti krompir i naliti vode da ogrezne krompir i skuvati da se kromoir skuva. Dodati oljušten paradajz na kockike.

Krčkati još malo. Umutiti 1 kašičicucu kukuruznog skroba sa malo vode i dodati u čuspajz. Na kraju dodati celerov list i peršunov, suvi začin ili samo soli i malo bibera.

Evo ga divan zdrav posni obrok je gotov. Fantastično Uživajte..prijatno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.