MUŽ JE SPAVAO VIŠE PUTA SA PRIJATELJICOM, OBOJE SU TO VOLELI: Nije mi smetalo, pa sam odlučila da URADIM OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAHUJE

MUŽ JE SPAVAO VIŠE PUTA SA PRIJATELJICOM, OBOJE SU TO VOLELI: Nije mi smetalo, pa sam odlučila da URADIM OVO

Kad su dobili kćer, rekla mu je da bi joj bilo draže da ne kontaktira tu ženu jer se plašila da će je ponovno pitati za seks

Objavljeno: 14:51h

U braku sam šest godina i suprug i ja imamo kćer. Pre nego što smo se našli, imao je odnos sa ženom koju je godinama poznavao kao prijatelj. Kad nijedno od njih dvoje nije bilo u vezi, imali bi seks, a onda bi se ponovno razišli kad bi jedan od njih našao partnera - napisala je jedna žena za Mirror.

Bio je vrlo iskren u vezi s tim i to joj u početku nije smetalo, ali kad su dobili kćer, rekla mu je da bi joj bilo draže da ne kontaktira tu ženu jer se bojala da će je ponovno pitati za seks. Iako je pristao, nedavno je pronašla poruke između njih. Ništa nije ukazivalo na ljubavnu aferu, ali joj je zasmetalo jer je rekao da će odustati od prijateljstva.

Seks
foto: Profimedia

- Razgovarajte s njim o tome i recite mu što ste pronašli. Objasnite da ste povređeni što je lagao umesto da prizna da i dalje želi prijateljstvo s ovom ženom. Sada ste sumnjičavi i to povećava vašu nesigurnost. Da je ona samo platonska prijateljica, onda to ne bi bio problem, ali budući da je to prijateljstvo u kojem je seks bio glavna karika, to je posve drugačija priča - započela je odgovor stručnjakinja Coleen Nolan.

- Uvek preporučujem da se partner stavi na vaše mesto – kako bi se on osećao da ste još uvek bliski s dečkom s kojim ste godinama imali seksualni odnos bez ograničenja? Nemoj se plašiti zatražiti to od njega. Možda ste zabrinuti da će vas, ako izvršite pritisak na njega, ostaviti. Ali ako on ne poštuje vaše osećaje, to je veliki problem za vezu - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.