NA KOM PRSTU NOSITE PRSTENJE? Pogledajte u svoje šake, odgovor govori DOSTA O VAMA
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRSTENJE PRIČA PRIČU O VAMA

NA KOM PRSTU NOSITE PRSTENJE? Pogledajte u svoje šake, odgovor govori DOSTA O VAMA

Ljudi koji poznaju snagu kristala ponekad nose prstenove napravljene od posebnih metala i raznih kristala na tačno određenom prstu kako bi pojačali neke svoje osobine

Objavljeno:

Kažiprst prima poruke iz okoline i utiče na čovekovu karmu, ciljeve, nadanja i želje.

Energija kristala nošenog na kažiprstu jača svesne i nesvesne poruke čovekovog unutrašnjeg bića, te ih istovremeno sa desne strane tela šalje u okruženje u kojem čovek živi. Sa leve strane tela takve se poruke prenose u svest ili podsvest, a nošenje kristala čini ih jasnijim.

Srednji prst prima i usmerava u okruženje činjenice vezane uz intuiciju, duhovnost i razvoj, a važan je i za pokazivanje čovekovih osećaja.

Domali (četvrti prst) šalje i prima sve impulse koje imaju veze sa kreativnosti i emocijama, a mali prst je zadužen za promene i nove ideje.

Nošenje kristalnog prstena na levoj ruci pojačava sve te osete u čoveku, a kad je kristal na desnoj ruci, sve se to usmerava prema čovekovoj okolini.

Prsten
foto: Profimedia

Palac je Marsov prst. Neobičan odabir za nošenje prstena kojim izražavate hrabrost, prodornost, ambiciju i sposobnost da se izborite za svoje želje.

Kažiprst je Jupiterov prst. Ako vam odgovora nositi prsten na kažiprstu, nesvesno izražavate otvoren i radoznao duh koji će vas bez straha povesti u životne avanture.

Srednji prst je Saturnov i odražava pouzdanu i ambicioznu narav. Ako ga opteretite sa nekoliko prstenja, zapitajte se da li ste možda skloni preuzimanju previse obaveza i odgovornosti.To bi moglo da sputava vašu spontanost i kreativni duh, prenosi aura.ba.

Domali je Sunčev prst na kojem se najčešće nosi prsten, posebno venčani. Ovaj prst ukrašen prstenom pokazuje spremnost da prihvatite pravila. Simbol je prirodnog izražavanja autoriteta i samopouzdanja.

Mali prst je Merkurov, a prstenom ga ukrašavaju komunikativne i vesele i spontane osobe.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.