preukusan specijalitet
SPOJ KROMPIRA I SVINJSKOG MESA JE PUN POGODAK: Ovaj RECEPT ćete naprosto OBOŽAVATI! (VIDEO)
Ono što ovom jelu daje specifičan ukus je sos koji se pravi od sira, senfa i majoneza. Odlična je kombinacija zato što se zbog sira topi u ustima, senf mu daje karakterističan ukus, a majonez je klasika koju volimo da dodamo u sva jela. Kada jednom probate nećete moći da prestanete da jedete koliko je ukusno
Nemate ideju za ručak? Mi predlažemo da napravite svinjsko meso i krompir. Izgledom podseća na musaku, ali je ukus još bolji. Nema puno truda, samo malo isecakte ili izrendate sastojke, složite i pečete.
Ono što ovom jelu daje specifičan ukus je sos koji se pravi od sira, senfa i majoneza. Odlična je kombinacija zato što se zbog sira topi u ustima, senf mu daje karakterističan ukus, a majonez je klasika koju volimo da dodamo u sva jela. Kada jednom probate nećete moći da prestanete da jedete koliko je ukusno.
A posle ovako dobrog obroka, počastite sebe i porodicu ukusnom poslasticom kao što je npr. čokoladni kolač sa piškotama.
Sastojci:
800 g krompira
1 crni luk
50 ml ulja
600 g svinjskog mesa
200 g sira
150 g majoneza
50 g senfa
Priprema:
Krompir izrendajte i dobro ocedite. Sipajte u vatrostalnu posudu i lepo rasporedite po dnu. Zatim malo posolite i pobiberite. Stavite krupnije seckani crni luk, a zatim prelijte uljem. Meso isecite na tanje šnicle i malo izlupajte. Stavite preko. Rendani sir, majonez i senf pomešajte i onda sipajte preko. Pokrijte alu folijom i pecite na 180°C nekih 45 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!