SPOJ KROMPIRA I SVINJSKOG MESA JE PUN POGODAK: Ovaj RECEPT ćete naprosto OBOŽAVATI! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN/YT/APPETITNO.TV

preukusan specijalitet

SPOJ KROMPIRA I SVINJSKOG MESA JE PUN POGODAK: Ovaj RECEPT ćete naprosto OBOŽAVATI! (VIDEO)

Ono što ovom jelu daje specifičan ukus je sos koji se pravi od sira, senfa i majoneza. Odlična je kombinacija zato što se zbog sira topi u ustima, senf mu daje karakterističan ukus, a majonez je klasika koju volimo da dodamo u sva jela. Kada jednom probate nećete moći da prestanete da jedete koliko je ukusno

Objavljeno:

Nemate ideju za ručak? Mi predlažemo da napravite svinjsko meso i krompir. Izgledom podseća na musaku, ali je ukus još bolji. Nema puno truda, samo malo isecakte ili izrendate sastojke, složite i pečete.

Ono što ovom jelu daje specifičan ukus je sos koji se pravi od sira, senfa i majoneza. Odlična je kombinacija zato što se zbog sira topi u ustima, senf mu daje karakterističan ukus, a majonez je klasika koju volimo da dodamo u sva jela. Kada jednom probate nećete moći da prestanete da jedete koliko je ukusno.

A posle ovako dobrog obroka, počastite sebe i porodicu ukusnom poslasticom kao što je npr. čokoladni kolač sa piškotama.

Sastojci:

800 g krompira

1 crni luk

50 ml ulja

600 g svinjskog mesa

200 g sira

150 g majoneza

50 g senfa

Priprema:

Krompir izrendajte i dobro ocedite. Sipajte u vatrostalnu posudu i lepo rasporedite po dnu. Zatim malo posolite i pobiberite. Stavite krupnije seckani crni luk, a zatim prelijte uljem. Meso isecite na tanje šnicle i malo izlupajte. Stavite preko. Rendani sir, majonez i senf pomešajte i onda sipajte preko. Pokrijte alu folijom i pecite na 180°C nekih 45 minuta.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.