RECEPT
ČIM JEDNOM PROBATE SALATU SA PASULJEM I PARADAJZOM, ZABORAVIĆETE NA SVAKU PRETHODNU: Recept za sve LJUBITELJE
Pomešati maslinovo ulje, sok od limuna, sirće, izgnječeni beli luk, so i biber, preliti salatu i dobro promešati. Staviti u frižider da odstoji 15-20 minuta, pa poslužiti
Sastojci:
400g belog pasulja iz konzerve
dve kašike maslinovog ulja
malo belog vinskog sirćeta
kašika soka od limuna
šolja čeri paradajza
pola veze peršuna
dva čena belog luka
dve kašike kapra
so i biber
Priprema:
U adekvatnu činiju za salatu staviti oceđen pasulj, pa dodati iseckan čeri paradajz, kapar i sitno iseckani peršun. Pomešati maslinovo ulje, sok od limuna, sirće, izgnječeni beli luk, so i biber, preliti salatu i dobro promešati. Staviti u frižider da odstoji 15-20 minuta, pa poslužiti.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!