POMOĆU OVIH TRIKOVA ZA NEGU KOŽE KARDAŠIJANKE UVEK SIJAJU: Lako je, a i ne košta mnogo - oduševićete se!
Kardašijanke, Foto: Profimedia

nega kože

POMOĆU OVIH TRIKOVA ZA NEGU KOŽE KARDAŠIJANKE UVEK SIJAJU: Lako je, a i ne košta mnogo - oduševićete se!

Pomešajte, izjednačite i ostavite preko noći i ujutru će vam taj komad šminke biti kao nov, a neće se osećati na alkohol.

Objavljeno:

Ponekad nije na odmet da saznamo za neki trik koje koriste poznate dame prilikom nege lica i kože, ali i prilikom šminkanja.

Neki trikovi su toliko dobri da bi trebalo da ih uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu.

Sada su sestre Kardašijan otkrile kojim trikovima se služe, a koji su potpuno besplatni.

Piling lica mokrim peškirom

Kada su Kortni Kardašijan pitali koji najbolji trik joj je dala njena majka kad je u pitanju nega, ona je otkrila nešto čime je oduševila na hiljade devojaka.

– Nedavno mi je objasnila da se najbolji piling lica radi trljanjem toplim, mokrim peškirom, pa zato barem jednom nedeljno to radim. Proces je baš lak, a sastoji se iz nekoliko etapa. Na početku, u posudu sipajte vruću vodu, potom u nju potopite peškir, malo ga procedite i ravnomerno rasporedite na lice. Nakon nekoliko minuta, njime pređite preko lica, kao da ga brišete. Tako ćete svojoj koži priuštiti blagi piling, ukloniti mrtve ćelije i dozvoliti joj da bolje apsorbuje kreme i antiejdž serume. Ovaj piling ipak nije preporučljiv za osobe koje imaju probleme sa aknama ili suvom kožom. Njima bih preporučila piling koji se sastoji od sitnog šećera, kokosovog ulja i meda – rekla je Kortni.

Selotejp za savršenu liniju ajlajnera

Kajli besprekornu liniju ajlajnera izvodi uz pomoć selotejpa.

Ako ste nespretni sa ovim proizvodom, savršenu mačkastu crtu dobićete ako prvo nekoliko puta parče selotejpa zalepite na nadlanicu da bi se skinuo višak lepka, a onda je nanesete uz spoljašnji ugao oka prateći zamišljen trag senke koju ćete kasnije naneti.

Liniju možete da izvučete samo senkom, ali i ajlajnerom. Sačekajte da se tuš osuši, pa pažljivo skinite selotejp.

Krema za grudi na vratu

Kloi Kardašijan kremu za zatezanje dekoltea i grudi maže na vrat jer zateže kožu.

– Ta krema ima ulje avokada i ši buter i eleminiše strije sa grudi. Meni se sviđa jer mi zateže i vrat. Koristim je već godinu dana, svaki dan – rekla je Kloi.

Ona je otkrila i kako možete da spasite bronzer ili senku koja se polomila. Sve komade koji se nisu polimili zdrobite. Dodajte nekoliko kapi alkohola u polomljenu senku ili puder.

Pomešajte, izjednačite i ostavite preko noći i ujutru će vam taj komad šminke biti kao nov, a neće se osećati na alkohol.

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.