KOREKTOR VAM SE NAKUPLJA U BORAMA ISPOD OČIJU? Postoji REŠENJE kako da se izbegnete taj EFEKAT
Lice, Foto: Profimedia

ŠMINKA

KOREKTOR VAM SE NAKUPLJA U BORAMA ISPOD OČIJU? Postoji REŠENJE kako da se izbegnete taj EFEKAT

Bez obzira da li ste ljubitelj jake šminke ili spadate u grupu “manje je više”, korektor je jedan od onih proizvoda koji ne smete da propustite

Objavljeno:

Korektor možete da nanosite pre ili posle pudera.

Međutim, često se dešava da se on nakupi ispod očiju, zbog čega ne dobijamo efekat kakav smo želeli.

Bez obzira da li ste ljubitelj jake šminke ili spadate u grupu “manje je više”, korektor je jedan od onih proizvoda koji ne smete da propustite.

Prikriva sve nesavršenosti na licu, bubuljice, mitisere, pege i slično.

Takođe, uspešno prekriva tamne kolutove ispod očiju, što lice čini svežim i odmornim.

Ako pripadate grupi devojaka koje muku muče sa sakupljanjem korektora u sitnim naborima ispod očiju, ne brinite, postoji rešenje.

Umesto da nanesete korektor za formiranje obrnutog trougla ispod očiju, prvo ga razmažite od unutrašnjeg ugla oka do slepoočnica.

Nakon što naučite kako da ga strateški primenite, treba da naučite i trik kako da vam se ne sakuplja u sitnim borama ispod očiju. Naravno, prvo je potrebna pravilna i duboka hidratacija područja oko i ispod očiju odgovarajućim proizvodima (hidrantne kreme, serumi i gelovi za područje ispod očiju), ali to ne znači da ne postoje i trikovi koji mogu popraviti situaciju i u poslednjem trenutku.

Jednostavno je: sve što treba da uradite je da poprskate četkicu ili sunđer za šminkanje prajmerom ili fiksatorom i utapkate korektor na područje ispod očiju.

Na ovaj način čak i “trenutno” dodajete dodatnu hidrataciju koja pomaže u smanjuju pojave finih bora, obnavljajući izgubljenu vlagu u tom području.

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.