TRIK ZLATA VREDAN: Kako da dečijim uljem čistite površine svog doma? JEDNOSTAVNO JE! (VIDEO)
Dečje ulje, Foto: preentscreen

trik

TRIK ZLATA VREDAN: Kako da dečijim uljem čistite površine svog doma? JEDNOSTAVNO JE! (VIDEO)

-Stalno ga koristim u domaćinstvu!

Objavljeno:

TikTok korisnica @mrsjohalshome često na svom profilu deli razne savete za čišćenje i održavanje doma, a nedavno je pratiteljima objasnila i za šta se sve u kući može koristiti ulje za negu dečje kože.

-Stalno ga koristim u domaćinstvu! - rekla je i pokazala prvo kako samo s kapi ulja premazuje kožnu jaknu. - Možete ga koristiti i za poliranje vrata frižidera i zamrzivača - dodala je, a s njim, kaže, polira čak i svećnjake. Naime, dečje je ulje, kaže ona, odlično kao sredstvo za čišćenje svih površina od nerđajućeg čelika, a posebno će se sjajiti ako ga po njima utrljate kružnim pokretima.

- Da površina ne ostane lepljiva, pre trljanja uklonite višak ulja kuhinjskom krpom ili krpom od mikrovlakana - savetovala je TikTokerka. Otkad je objavljen, njen je video prikupio oko 2.000 lajkova i nekoliko desetina komentara. Jedna je korisnica tako pitala može li ulje za kožu koristiti i za prozore, no mrsjohalshome je odgovorila da to ne preporučuje jer bi se previše razmazalo po staklu. Umesto toga, kaže, za pranje prozora je najbolje koristiti deterdžent za pranje suđa i malo vode. - Ne čini li vam ulje i ove površine masnima? - pitala je druga, a autorka je odgovorila da niti jedan materijal na kojem je koristila ulje nije od njega imao masni trag jer stavi samo kap. - Ja takvo ulje koristim i na radijatorima jer im daje prekrasan sjaj! - otkrila je jedna pratiteljica.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.