ŽELELA SAM ISTAĆI NAJBOLJE OSOBINE, A TO SU MOJE GRUDI: Utegla sam se u VENČANICU i URADILA OVO bez razmišljanja
Cris Galera, Foto: Printscreen/Instagram

šokantno

ŽELELA SAM ISTAĆI NAJBOLJE OSOBINE, A TO SU MOJE GRUDI: Utegla sam se u VENČANICU i URADILA OVO bez razmišljanja

Osvrćući se na svoju venčanicu u to vreme, Cris je rekla: "Želela sam istaknuti svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubitačan izrez"

Objavljeno: 16:58h

Cris Galera (33) umorila se od oslanjanja na muškarce pa se odlučila udati sama za sebe na svečanoj ceremoniji koja je održana u avgustu ove godine.

Manekenka je insistirala da nije "razočarana" što nema mladoženje i umesto toga je prihvatila da bude sama, no, to joj nije bilo suđeno i 90 dana kasnije odlučila se razvesti, piše britanski Mirror.

Na sreću za Cris, koja potiče iz Sao Paula u Brazilu, od tada je upoznala "nekog posebnog" i čak se počela zaljubljivati, uprkos tome što se zaklela da će biti sama celi život.

"Bila sam srećna dok je trajalo. Počela sam verovati u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog”, objasnila je Cris pa dodala kako je do odluke o udaji za samu sebe došla kada je dostigla tačku u kojoj je sazrela i shvatila da je ona jaka, odlučna i nezavisna žena.

"Uvek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti", otkrila je. Na dan venčanja, Cris se mogla videti kako pokazuje svoje tetovaže u zadivljujućoj beloj haljini te pozira ispred katoličke crkve u svom rodnom Brazilu.

Osvrćući se na svoju venčanicu u to vreme, Cris je rekla: "Želela sam istaći svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubitačan izrez."

Međutim, iako se Cris osećala fantastično na svoj veliki dan, bila je tužna što je primila mnoge negativne komentare na društvenim mrežama.

"Odlučila sam da više neću čitati komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promeniti ono što mislim o sebi niti mi doneti išta”, zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.