POZNATI ASTROLOG OTKRIO KOJIM ZNAKOVIMA PRETI POMRAČENJE: Suočićete se sa TEŠKIM stvarima
Foto: Printscreen/Youtube/TV Prva

gostovanje

POZNATI ASTROLOG OTKRIO KOJIM ZNAKOVIMA PRETI POMRAČENJE: Suočićete se sa TEŠKIM stvarima

Najduža lunarna eklipsa u poslednjih 500 godina dešava se večeras. Šta nam donosi pomračenje Meseca koje će trajati nekoliko sati? Kome će biti dobro, a kome ovo pomračenje donosi životne promene

Objavljeno: 14:27h

Najduža lunarna eklipsa u poslednjih 500 godina dešava se večeras. Šta nam donosi pomračenje Meseca koje će trajati nekoliko sati? Kome će biti dobro, a kome ovo pomračenje donosi životne promene.

"Krenula je eklipsa, s obzirom da je pomračenje Meseca koja simbolizuje emocije pogodiće sve nas i savet je - bez nekih velikih reakcija. Trebalo bi da budemo mirni, sa druge strane će mnogi osetiti potrebu da popričaju sa psihologom baš zbog tih pojačanih i izmenjenih emotivnih stanja. Razumevanje prijatelja je bitn astvar. Ta eklipsa, pomračenje koje je u znaku Bika, traži zonu konfora koju teško pronalazimo i onda smo spremni na drstučne promene koje nisu dobre", rekao je astrolog Vladimir Vlajić koji je bio gost u emisiji "Jutro". Na koga će eklipsa najviše uticati, astrolog kaže:

Astrolog
foto: Printscreen/Youtube/TV Prva

"Na one koji su rođeni u znaku Bika, u poznaku su Bik ili im je Mesec u Biku. I oni koji imaju nešto vezano za Vodoliju, Lava ili Škorpiju", istakao je Vladimir. Ljudi su nervozni, depresivni, da li aspekt utiče tako: "Aspekt traje do 6. decembra, onda ide druga faza kada Mesec kreće da se puni i naći ćemo kanale da nešto promenimo", istakao je astrolog.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.