OVO SU NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Bolje da se ne šalite puno sa NJIMA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

zodijak

OVO SU NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Bolje da se ne šalite puno sa NJIMA!

Ovo su najpametnji horoskopski znaci, a svaki od njih ima jedinstvenu vrstu inteligencije

Objavljeno: 17:40h

Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Svi znamo ljude koji imaju visok stepen inteligencije, ali postoje oni koji mogu sve nadmudriti, piše Your Tango.

Devica - Analitička inteligencija

Device ionako znaju puno, i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko može pomoći u tome pažnja koju usmeravaju na detalje. One su toga svesne i ako vas žele nadmudriti, prethodno će sve proveriti i naučiti. Devica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte podcenjivati.

Vodolija - Logička inteligencija

Vodolije su poznati po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rešenja koji drugima nedostaju. Mogu ostati mirni kad stvari postanu napete. Neće stvari shvatati lično i usmeriće se isključivo na postizanje svojih ciljeva.

Škorpija- Emocionalna inteligencija

Škorpije imaju vrlo čvrst stav kad nastoje dobiti nešto što žele. Vole smišljati planove i načine kako postići svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu biti manipulativni da nateraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare svoje planove. Škorpije ponekad mogu biti previše iskreni.

Strelac - Lingvistička inteligencija

Treba samo razgovarati sa Strelcem kako biste razumeli njihov sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako neko ugrozi njegovo poverenje, Strelac se može osećati prisiljen dokazati svoju intelektualnu sposobnost. Ako vas želi nadmudriti, Strelac to može učiniti bez problema.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.